Hvad skadedyr spiser Bush Bean planter?

March 26

Hvad skadedyr spiser Bush Bean planter?

Bush bønner er underlagt de samme skadedyr som deres pole bønner fætre. Mens nogle insekter foretrækker andre afgrøder som deres primære mål, vil mange feed på bean planter, hvis de er tilgængelige. En god praksis med at inspicere planterne regelmæssigt kan hjælpe med at identificere problemer med skadedyr før de bliver betydelig.

Mexicanske Bean biller

Disse insekter er særligt skadelige, fordi både voksen og formen larver lever af blade af bønne planter. Voksen kommer i foråret og feeds på bladene for to uger inden deponering hundredvis af æg på undersiden af bladene. Larve æder også blade for en anden 10 dage. De forpupper og cyklen begynder igen. Fysisk fjernelse og insekticid er den anbefalede behandling.

Japanske biller

Larver eller larver af japanske biller vil feed på rødderne af græsset eller på vegetabilske planter. Når de bliver voksne, feeds japansk beetle på blade af planter, startende fra toppen af planten. En enkelt Bille lille trussel men japanske biller samles og deres numre er hvad skade.

Corn Earworm

Som navnet antyder, majs earworms foretrækker majs men vil feed på bush bønner for. Det er larver form, der forårsager skaden, fodring så snart de dukker op i flere uger. Dette insekt kan udvikle sig gennem syv generationer pr. sæson afhængigt af klimaet. Kulturelle, biologiske og kemiske behandlinger fungerer bedst, når de bruges sammen.

Kål Looper

Kål looper er et møl, hvis larver formular feeds på blade i flere uger. Livscyklus af dette insekt er omkring 25 dage, hvilket betyder, at fire eller fem generationer kan udvikle overalt i en vækstsæson. Kål looper har mange naturlige fjender og kulturelle praksisser kan reducere deres numre.

Sort Cutworms

Det er larver form af den sorte cutworm møl, der kan skabe et problem for vegetabilske planter, herunder bush bønner. Ormene lever under jordoverfladen, og når jordbunden er fugtig, komme ud om natten for at tygge stængler af planter. Hvis jordbundsforholdene er tør, angriber de plantevæv under jorden. I begge tilfælde, er planten ødelagt. Forekomst af sort cutworms er lejlighedsvis og de kan blive behandlet med insekticider

Leaf minearbejdere

Navnet leaf minearbejder dækker en bred vifte af blad-spiser insekter, der forårsager patches eller tunneler på bladene. Normalt, er deres tilstedeværelse ikke farligt at planten medmindre befolkningerne bliver betydelig. Leaf minearbejdere har mange naturlige fjender og er normalt væk kort efter de vises.

Froe Corn maddiker

Disse skadedyr angribe planter, før de har en chance for at vokse til modenhed. Maddiker graver sig ned i frø, selv eller feed på nye kimbladene, kvæle plantens vækst. Disse kan undgås ved at behandle frøene inden plantning eller købe frø der er allerede blevet behandlet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com