Kinesiske lanterner & udvendig belysning

March 26

Kinesiske lanterner & udvendig belysning

Med deres farver og bløde kvalitet af lys, kinesiske lanterner betragtes som elegant valg for simple udendørs belysning. Lavet af omkring en pære med en gennemskinnelig shell, udsender lanterner et blødt skær, der giver en æterisk kvalitet til et dæk, terrasse eller baghaven. Når du vælger en kinesisk lanterne til udvendig belysning, dog overveje et par faktorer, både med hensyn til typen af Lygten, og hvordan det skal bruges.

Tilgængelighed

Kinesiske lanterner fås i mange hjem udsmykning og belysning specialbutikker samt som i kvarteret Chinatown i de fleste større byer. Mens lanterner fundet i Chinatown placeringer har tendens til at variere i kvalitet og materialer, bære specialbutikker ofte høj kvalitet, holdbart lanterner lavet specielt til udendørs brug.

Stilarter

Med den stigende popularitet af kinesiske lanterner kommer et større valg i stilarter og materialer. Du kan købe enkelt hængende lanterner, strenge af lanterner eller en tabel lanterne, der skal indstilles på en flad overflade. Hængende lanterner er særligt effektive til udendørs brug, fordi de kan hænges fra verandaen rækværk eller endda træer. Tabel lanterner kan indstilles på patio tabeller til at skabe en blød glød, sådan som mens du spise udenfor.

Materialer

Kinesiske lanterner for udvendig belysning bør gøres fra en holdbare, vejrbestandigt materiale, medmindre du har planer om at gemme dem indendørs mellem anvendelser. Vælge nylon, glas eller stof skaller over mindre holdbart papir lanterner.

Farver

Mens røde lanterner er ofte brugt i kinesiske festligheder, kommer kinesiske lanterner i forskellige farver. Nogle mennesker tilskriver forskellige betydninger for forskellige farver som hvid repræsentant for uskyld og gul repræsentant af lykke eller juble. Mens du ikke kan tro især farve betydninger, vælge en farve, der supplerer din baghave indretning, fordi hver farve udsender en bestemt hued glød.

Strømkilder

Elektriske lanterner er typisk drevet af enten batterier eller elektricitet. El ledninger skal parres med udendørs forlængerledninger for den mest holdbare, vejrbestandigt kraft opsætning. Solar-drevne lanterner er også tilgængelige, og de er drevet udelukkende af solen.

Placering

Tabel lanterner kan placeres på terrassen borde, sideborde eller dæk gelændere til at give en opvarmning glød til din udendørs område. De kan også placeres på jorden eller på stande omkring en have til at give belyse blomster. Hængende lanterner kan være dinglede fra kroge på ydervægge, trukket på verandaen markiser eller endda hængt fra træer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com