Hvordan man kan beskytte vand vandhaner fra indefrysning

March 26

Hvordan man kan beskytte vand vandhaner fra indefrysning

Når temperaturer dukkert under frysepunktet, er det ikke ualmindeligt for ubeskyttede rør og armaturer til at fryse og brast. Vand udvider markant når det fryser, og det har at have et sted at gå. Hvis det er blokeret i et lukket område som et rør, kan pres skyldes udvidelsen i sidste ende føre til en burst rør. Ved at tage et par minutter hvert falde winterize dit udsatte rør og armaturer, kan du hjælpe forebygge dette problem og undgå en VVS reparation regningen. Winterizing kræver ingen særlige værktøjer og stort set ingen hjem reparation viden.

Instruktioner

•Fjern alle slanger knyttet til uden for vandhaner.

•Locate stopventil for hver udenfor hane. Den nøjagtige placering varierer baseret på opbygningen af dit hjem. Hvis dit hjem er bygget på en krybekælder eller kælder, bliver lukkeventilerne vand linje til vandhane, normalt placeret langs gulvet bjælker. Hvis dit hjem er bygget på en plade, er der sandsynligvis en stopventil for alle uden for vandhaner, beliggende nær vandvarmeren. I nærheden af brønd pumpe kan det være, hvis dit hjem får sit vand fra en brønd.

•Drej spærreventil til den slukkede position ved at dreje det i urets retning.

•Åbn op hver uden for vandhanen for at tillade overskydende vand kan løbe ud af vandhanen. Luk ventilen, når vandet er tømt.

•Åbn afløb dækslet på vand ventilen inde i dit hjem ved at dreje den med et sæt af tang. Så vandet kan løbe ud i en spand. Når vandet er tømt, stramme afløb cap med tang.

Tips & advarsler

  • En isoleret vandhane cover, som er billige og let tilgængelige i VVS afdelinger, kan give nogle ekstra beskyttelse til din vandhaner.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com