Farlige husstand forme

March 27

Mold er fælles i boliger. Selvom det kan give sundhedsmæssige problemer, især hos mennesker med mug allergi, skimmel kan ofte forebygges og kan fjernes, hvis der registreres. Vigtigste er at holde en forsigtig øje med lækager og væg pletter i hjemmet og at rengøre skimmelvækst hurtigst muligt efter spotting det.

Årsager

Skimmel vokser i fugtige miljøer, især hvor vand lækager er til stede. Ifølge hjemmesiden Lowes hjem forbedring butikker vokser skimmel i en bred vifte af farver, herunder sort, grøn, blå, brun, hvid, rød og orange. Hvis en bolig ikke er ordentligt ventileret, kan skimmel nemt begynde at vokse. Fugtig luft og snavs både bidrage til skimmelvækst. Ifølge Lowes hjemmeside, kan "mug feeds på organisk materiale såsom findes i gips, isolering, stof, læder, tæpper og maling."

Forebyggelse/løsning

Enkle trin for at forhindre skimmelvækst omfatter at holde et hjem ren, således at støv og snavs ikke kan fodre skimmelvækst og reducerer fugt i hjemmet. Tænd fans i køkken og badeværelse og installere loft fans for at øge ventilation. Købe en affugter som en ekstra foranstaltning af mug forebyggelse. Også være opmærksom på VVS i hjemmet. Løse eventuelle lækager straks. Se vægge samt. Visse maling mærker som Rust-Oleum Zinnser meldug-bevis interiør maling, kan forhindre skimmelvækst på væggene i tid.

Fjernelse

Ren skimmel så hurtigt som muligt at forhindre yderligere vækst. Hvis området ramt af skimmelsvamp er stor (mere end 3 fødder af 3 fødder, som bestemmes af Environmental Protection Agency), kalde en professionel entreprenør. Sørg for at bede om henvisninger. Hvis mug er blevet opdaget bag drywall, kan det være nødvendigt at tegne vægge og andre materialer.

Husstand skimmel Guide giver følgende råd til rengøring mold:• Finde en maske og handsker før du begynder arbejdet. N95 masker, som beskytter åndedrætsorganerne og lunger, er almindeligt anvendt i skimmel fjernelse.• Tape plast tarps omkring de ramte rum indeholder formen.• Forsigtigt skrabe skimmel.• Brug af sæbe og vand, rense det berørte område.• Når området er tørt, bland blegemiddel og vand. Anvende løsning og lad tørre.• Brug til sidst et anti-mug løsning på det berørte område.• Disponere over alle materialer og forsyninger, der anvendes til at fjerne skimmelsvamp.

Sort skimmel

Sort mug er en giftig skimmel, der kan vokse i hjem. Ifølge husstand skimmel Guide, "symptomer af giftige sort mug forgiftning er infertilitet, indre organ smerter, urinvejsinfektioner, beskadiget luftveje og fordøjelse systemer, uregelmæssig blodtryk, allergiske reaktioner, astma, slimhinderne irritationer, manglende koncentration, svimmelhed, sløvhed, blødninger i lungerne, hukommelsestab, kvalme, udslæt, nældefeber, røde øjne, hoste, og hovedpine." Opmærksomme på pletter på vægge eller lofter, og undersøge lugte, som kunne signalere tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Mug-test kits kan købes i de fleste hjem forbedring butikker.

Attic skimmel

Kviste---mørke rum, der holder fugt---er populære steder for skimmel til at vokse. Fælles loftsrum skimmel har potentiale til at forværre personer, der er allergiske over for skimmel. Disse mennesker kan bryde ud i udslæt, erfaring koldt-lignende symptomer, såsom hoste eller løbende næse, og kan opleve vejrtrækningsproblemer. Kontrollere kviste ofte for at forebygge og opdage skimmelvækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com