Hvordan man dyrker en banan

March 27

Hvordan man dyrker en banan

Banan træer vokse i varmt og tropisk klima med høj luftfugtighed. Vilde bananer indeholder frø, men mange kommercielle sorter ikke. Folk vokse normalt bananer fra en sucker, som er en ny stilk, som en banan træ underjordisk stængel begynder at vokse. Frost vil dræbe banan plante blade, og temperaturer i 20s kan dræbe en hel banan plante, ifølge Texas A & M University. Bananplanter stoppe voksende i temperaturer under 53 grader Fahrenheit og ved 100 grader eller derover.

Instruktioner

•Vælg en solrig og varm plantning sted med veldrænet jord. Californien sjældne frugtavlere foreslår, at plante en banan træ i nærheden af en varm bygning for at beskytte det mod vinden og hjælpe med at holde det varmt. Et sted med varme temperaturer og lidt vind er dog at foretrække frem for plantning ved siden af en bygning. Vælg ikke en bygning, som blokerer for meget sol; plantning en banan træ syd for en bygning sikrer, at det får nok lys.

•Spread et lag kompost over området plantning og indtil det i jorden. Bananer foretrækker rige jord med god dræning, og kompost hjælper med at forbedre din jord dræning og næringsstof niveauer.

•Weed plantning området således at den nye banan træ ikke har så meget konkurrence for fugt og næringsstoffer.

•Plant banan træ sucker ved at grave en lille hul, placere i slutningen af den nye stilk i hullet og fylde i hullet med jorden omkring stilken. Kommercielle planteskoler afskåret normalt toppe suckers, så alle eller de fleste af en lille stumpet sucker kan være nødvendigt at gå under jorden. Hvis en tynd stilk stikker ud af den bred base, plante sucker så at stilken stikker ud over jorden. Texas A & M University tyder på plantning prydtræer 2 til 3 fødder fra hinanden og afstand mellem træerne til frugtproduktion mindst 8 fod fra hinanden.

•Kapacitet planten regelmæssigt. Bananplanter kræver masser af kunstvanding på grund af deres store blade, Californien sjældne frugtavlere og University of Florida Institut for fødevarer og landbrugsvidenskab. Vand det dybt, og lad ikke jorden helt tørre ud. Dog ikke vand træet så meget, at det sidder i stillestående vand.

•Fertilize træ én gang hver anden måned med en 3-1-6 forholdet gødning eller tilsvarende, som forholdet 6-2-12. Starte ved hjælp af 1/2 pund af gødning. University of Florida Institut for fødevarer og Jordbrugsforskning foreslår at hæve beløbet gødning lidt hver gang indtil træet blomster og frugter. Når banan træ begynder at blomstre, bør det modtage 5 til 6 pounds af gødning.

•Prune træet for at fjerne eventuelle nye skud, som Californien sjældne frugtavlere antyder. Frugtproducenter kan tillade en skyde til fortsat stigende når træet er seks til otte måneder gammel til at erstatte den gamle stilk til den næste vækstsæson.

•Klippe off den gamle træ stilk efter det producerer frugt. Den nye skyde vil producere mere frugt i det følgende år end den gamle stilk, så frugtavlere trim off gamle og tillade en skyde til at vokse. Trimme det til en højde af cirka 30 inches, og derefter fjerne det helt, når det dør ud i flere uger. Hvis du er voksende bananer for ornamentale formål, kan du springe dette trin og tillade den gamle træ hen til holde stigende.

•Gentag trin 1 til 8 hen til bekymre om den nye skyde.

Tips & advarsler

  • Gartnere i områder med dårlig jord dræning kan bygge store haven højbede fyldt med pottemuld eller plante bananplanter i store Potter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com