Sådan vurdere tilstanden af træ sidespor

March 27

Sådan vurdere tilstanden af træ sidespor

Træ sidespor er en meget almindelig materiale, der anvendes til klædte ydersiden af bygninger---oftest hjem---efter bliver lagt oven i beklædningen. Som udvendigt materiale, er træ sidespor udsat for vind, regn, sol og sne, som alle forårsage slid, der kan føre til permanent skade på sidespor. I mange tilfælde kan typen skade, der vil tvinge fjernelse af et stykke af sidespor arresteres med en lille smule af forebyggende vedligeholdelse. Det første skridt er at vurdere tilstanden af den eksisterende sidespor på en systematisk måde.

Instruktioner

•Kontrollér over sidespor for revner eller opdelinger, som vil lade vandet i træbeklædningen og få det til at rådne. Hvis du opdager mindre revner, kan de generelt repareret med fugemasse. Større revner vil nødvendiggøre udskiftning af bestyrelsens sidespor.

•Kontrollér over den beklædningen, der er nedenunder sidespor. Det kan blive beskadiget af vand, der kommer gennem beskadigede stykker af sidespor, så vand gennem og rådnende ud boards indefra. Hvis du vil kontrollere beklædningen, lirke ud sidespor med et koben eller hammer. Gør dette kun hvis du har mistanke om, at beklædningen er kompromitteret.

•Kontrollér hver fastener (søm eller skrue) nøje at se hvis det er kommet løs. Hvis den har, dette giver mulighed for vand at komme ind under bestyrelsen og bestyrelsen selv at blive skæv af vind, regn og varme. Områder af bestyrelsen hvor fastenerne har løsnet er sandsynlige steder for skader på beklædningen nedenunder, så de bør fjernes så godt.

•Søge til steder hvor malingen er peeling. Disse steder er indikatorer for fugt flygter fra træ på grund af temperaturændringer. Dette kan være en indikator for et sted, hvor fugten kommer fra et problem med beklædningen nedenfor. Dette kan repareres ved skrabning, priming og malerarbejde, men den nye maling vil skræl igen hvis fugt kilden forbliver.

•Look over sidespor for tegn på fysiske skader (f.eks. som følge af fugl strejker eller grene). I de fleste tilfælde skal beskadiget bestyrelser være trukket ud og erstattet.

•Tjek for rot. Dette er et stort problem, hvor det nok vand bliver ind i skoven, giver det fugt indhold på 20 procent eller derover. Bløde eller misfarvede pletter på træ, eller steder at smuldre at røre ved, er indikatorer for rot. Dette er ikke repareres; rådnet bestyrelser skal udskiftes for at beskytte de andre boards. Test for rot ved stikke mistænkelige områder med en metal sonde.

•Look for skæv bestyrelser. Træ sidespor kan warp for en række årsager; Det kan ikke have fuldt tørret når installeret, det kan have været udsat for høj fugtighed, dets skruer kan være kommet løs eller det kan have været forkert tilknyttet i første omgang. For at vurdere effekten på betingelse af din sidespor, sværhedsgraden af warp spørgsmål; lille bøjninger og kopper kan behandles ved at tilføje fasteners, mens omfattende vridning vil kræve udskiftning af bestyrelsens sidespor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com