Spiselige lægeplanter i sydvest

March 27

Spiselige lægeplanter i sydvest

Der er mange planter i det sydvestlige USA at have medicinske kvaliteter inden for deres bær, bark, rødder, blade og blomster. Mange ørken planter er spiselige og kan bruges i deres regelmæssige stat eller kogt at forberede naturlige medicin. Indfødte amerikanere har brugt planter i sydvestlige som retsmidler for mange år.

Rocky Mountain Beeplant

Rocky Mountain Beeplant kan vokse op til 3 fødder. Willow bøje Center rapporterer, at de skud, blade og blomster, som er lyse pink til lilla, kan blive kogt og brugt som bladgrøntsager, som er høj i calcium og vitamin A. Plante frøene kan spises rå, kogte eller på jorden for at gøre brød. Dette anlæg blev brugt af indfødte amerikanere til behandling af feber, mave-tarmkanalen og ømme øjne.

Ephedra nevadensis Wats

Mormons Bog te er brygget på kviste af Ephedra nevadensis Wats plante, en lille busk fundet i det sydvestlige USA ørken. Planten bruges som en adstringerende og astma afhjælpe, ifølge webstedet urter 2000. Træ kvist kan også tygges for at støtte i behandlingen af solskoldet læber.

Tre blade Sumac

De tre blade Sumac Busk er ca 4 fod høje. Lægeplanter sydvest rapporter, at busk, også kendt som Skunk Bush, giver off en dårlig lugt, når en af dens grene er brudt. Sumac har hvide og gule blomster og klistret røde eller orange bær. Barken, bladene, frugter og rødder er alle anvendes til medicinske retsmidler. Busken der bruges til at behandle mange lidelser som forkølelse, hårtab, tandpine og gastrointestinale problemer.

Sommerfugl Milkweed

Sommerfugl Milkweed er fundet i Arizona og Texas. Anlægget har farverige orange blomster. Kendt som lungehindebetændelse Root, brugte indianerne planten til behandling af hals og lunger problemer. Det er også et middel til nedskæringer og sår. Ifølge GPNC indeholder Butterfly Milkweed hjerteglykosider som er den samme kemikalie, der bruges af Monarch butterfly larver for at beskytte dem mod rovdyr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com