Hvordan at slippe af mug i trægulve

March 28

Rengøring mug fra træ gulve er ikke sjovt, så brug forebyggende foranstaltninger, så vil du ikke have skimmel. Reparere en revnet finish så moppe vandet ikke indsamler på gulvet. Lad ikke blomsterkrukker sidde på træ; fastsætte lækager køkken, så snart de opstår. Hvis du stadig får mug steder, her, hvordan at slippe af mug.

Instruktioner

•Estimate størrelsen på mugne området. Hvis det er udbredt, søge professionel hjælp (Se nedenstående ressourcer). Hvis det mugne området er lille nok (for eksempel, mindre end en firkantet gård), sætte på din gummihandsker og engangs støvmaske og tackle det selv.

•Dissolve omkring 5 spsk af trinatriumphosphat i en gallon af varmt vand. (Trinatriumphosphat er tilgængelig på hardware og hjem forbedring butikker.) Krat det på gulvet med en svamp, gå med korn af træ. Skyl med en ren svamp og vand. Tørre fuldstændigt.

•Hvis trinatriumphosphat og vand ikke virker, bruge en kommercielle skimmel fjernelse produkt. Molderizer er en økologisk løsning til at fjerne mug og meldug--brug ifølge producentens anvisninger. Følg med en løsning som sikker Shield til at holde formen fra at vende tilbage. (Se nedenstående ressourcer.)

•Hvis du er bekymret for yderligere mug i dit hjem, købe en test kit (Se nedenstående ressourcer).


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com