Hvad skridt der skal tages for at udelukke?

March 28

Afskærmning er handlingen af en bank overtage en ejendom på grund af manglende betaling. Mens love om afskærmning varierer fra stat til stat, er den overordnede proces næsten identisk.

Meddelelse af standard

Standard opstår når et prioritetslån indehaver er bortfaldet 30 dage på betalinger. På dette tidspunkt pant selskab begynder indsamling aktivitet og sender en meddelelse af standard. Denne meddelelse er det første skridt i afskærmning processen; uden et svar fra låntager flytter lånet mod afskærmning inden for de næste mange måneder.

Meddelelse om Acceleration

Bekendtgørelsen om acceleration er sendt som en sidste foranstaltning før en afskærmning varsel. Bekendtgørelsen om acceleration informerer låntager at hele mængden af pant nu kaldes due. For at være juridisk og bindende, skal meddelelsen sendes via certificeret mail.

Hensigt at udelukke

Meddelelse om hensigt at udelukke er det næste skridt i afskærmning proces. Den advokat, der er hyret til at repræsentere og fil afskærmning i låntagers bopælsmedlemsstat sender denne meddelelse enten via certificeret mail eller med bistand af en stævningsmand. Låntager skal ikke kvittere for modtagelsen for handlingen afskærmning skal være gyldig.

Auktion

Afskærmning bekendtgørelser er det sidste trin i processen. Advokaten-filer en afskærmning varsel på county-optager kontor i låntagers county bopæl og sender meddelelsen til låntager. Når dette sker, vil blive bortauktioneret ejendommen via sheriff's salg baseret på datoen og juridiske krav fastsat i den pågældende stat. Når auktionen slutter, afskærmning er fuldført. Ejendomsretlige derefter overføres til en ny ejer, eller kan blive afholdt af banken til videresalg senere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com