Behøver Bougainvillea sure jord?

March 28

Behøver Bougainvillea sure jord?

Bougainvillea er et populært tropisk vin almindeligt dyrket på altaner, langs vægge og hegn, og på græsplæner. De kan også dyrkes i beholdere når givet masser af vand og tilstrækkelig sollys. Indendørs planter producerer ikke normalt blomster.

Identifikation

Bougainvillea anlægget er opkaldt efter Admiral Louis de Bougainvillea, der først opdagede plantedyrkning i Brasilien, sin hjemegn. I naturen, de klatre normalt op træstammer og vinstokke, men de kan plantes i krukker samt. Farve sorter omfatter rød, pink, hvid og gul.

PH præferencer

Bougainvillea planter foretrækker sure jordbund. Ifølge Bougainvillea avlere International foretrækker de fleste bougainvillea planter jordbund med en pH mellem 5,5 og 6,5. PH niveauer lavere end 7 er normalt anses for sure.

Andre plante præferencer

Bougainvillea behov mindst fem timer fuld solskin hver dag. En tropisk plante, det trives i fugtige forhold. Bougainvillea planter er ikke frost-tolerant og vil dø i frostgrader, hvis ikke bragt i varmere temperaturer inden for fire timer. De også kræver meget veldrænet jord og vokse særlig godt i jord-mindre medier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com