Pleje for hvide glæde Mandevilla plante

July 30

Mandevilla eller mexicanske kærlighed vin, stigende i popularitet nord for grænsen. Selvom tropiske natur, kan vinstokke dyrkes som en stueplante i køligere måneder; så du kan nyde den smukke grønne blade hele året rundt. Så i slutningen af foråret kan planter flyttes udendørs hvor de brast i bloom, skydning klynger af tragtformede blomster fra spidsen af deres filialer. Hvid glæde Mandevilla er kendetegnet ved sine spidse kronblade med en antydning af pink farve. Når det er i fuldt flor, er denne eksotiske skønhed en visuel fornøjelse.

Plantning

Når du flytter din mandevilla ind i den store udendørs, kigge efter en solrig placering, selvom hvid glæde vil gøre godt i delvis skygge, også. Installere et espalier nær området plantning som vin bliver nemt klatre og give dig med skygge samt smukke blomster. Bland i nok pottemuld eller kompost at ophøje den plantning site, at hæve mandevilla lidt. Grave et hul, der er cirka to gange større end beholderen anlægget er i øjeblikket i, men ikke dybere.

Læg din hånd i bunden af anlægget og vend potten, vrikker forsigtigt for at fjerne planten. Anbring planten midt i hullet, foruroligende rødderne så lidt som muligt i processen. Skub fyld snavs omkring planten, trykke let med fingrene til at komprimere den løs jord. Tilsæt vand og en rod stimulator, hvis det ønskes.

Fodring

Da mandevilla er sådan en produktiv blomstrene, vil det kræve regelmæssig anvendelse af gødning. Anvende en alle formål plante mad hver to til tre uger i løbet af foråret og sommeren til at fremme dannelsen af flere blomster.

Rodsystemet på hvid glæde oprindeligt udviklet under varme og tørre forhold. Det er som sådan, kan optræde som et reservoir af former, holder vand nok til at holde planten godt hydreret i længere perioder uden ekstra vand. Sørg for jorden omkring planten er helt tørt, før du tilføjer mere vand, eller når den skinnende grønt løv begynder at se en smule kedelig. Og når du vand din vin, hæld vandet meget langsomt, giver rødder tid til at absorbere fugt.

Beskyttelse

Når vejret begynder at køle ned, Opgrave din mandevilla, skære det tilbage, indtil det er ca 12-15 inches i højden og placere det i en gryde, der er stort nok til at understøtte rod strukturen. Vælg en pulje, som har masser af dræning, så jorden vil tørre ud ordentligt mellem vanding. Placer planten indendørs i et solrigt sted. Når temperaturen når op over en gennemsnits større end 65 grader Fahrenheit i tre uger i træk, velkommen til at returnere vin til den store udendørs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com