Hvordan at slippe af med cigaret røg lugt i værelser

March 28

Hvis du for nylig har stoppet rygning, har til hensigt at sætte dit hus på markedet eller er trætte af at vide, at dit hus lugter af et askebæger, der er måder at slippe af cigaretrøg lugt i værelser. Desværre, cigaretrøg indeholder tjære og olier, der klamrer sig til enhver overflade i dit hjem, herunder gulve, møbler og vægge. Effektivt at fjerne lugt fra dit hus kræver en betydelig mængde tid og kræfter.

Instruktioner

Hvordan at slippe af med cigaret røg lugt i værelser

•Fjern alle askebægre fra rummet, og straks stoppe med at ryge inde. Askebægre fuld af aske og skod afholder cigaret lugt i værelser længe efter den sidste cigaret var røget.

•Udskift luften filtre i dit hjem, fordi de sandsynligvis lugte cigaret røg og vil fortsætte med at sprede lugten ind i alle rum i dit hjem selv efter du stoppe med at ryge.

•Wash eller Erstat stof vindue behandlinger og ren polstrede møbler til at fjerne dvælende røg lugt. Skabe bestemt hen til Læs omhyggeligt og Følg fabrikantens anvisninger på dine møbler før vask for at undgå at beskadige din polstring eller annullere enhver garanti, du måtte have.

•Vacuum og shampoo alle tæpper. Smide tæpper skal udskiftes, når det er muligt. Tjek din garanti før indsæbning dit tæppe. Du kan være forpligtet til at have din tæpper professionelt renset for at forhindre, at tømme din garanti.

•Sprinkle bagepulver på dit tæppe og lad det i tre til fire timer før støvsugning. Før du prøver denne lugt-fjernelse teknik, skal du teste et lille område af dit tæppe ved overbrusning nogle bagepulver og lade det sidde natten over. Hvis løber svinder eller viser andre tegn på skader, gælde ikke bagepulver til resten af gulvet.

•Rengør din windows og skærme med lige dele eddike og vand. Skyl godt, skærme og placere dem i solen for at tørre. Dette vil fremskynde tørring og hjælpe med at fjerne enhver resterende Cigaretrøg lugt.

•Prime og male dine vægge. Mens dette kan synes som en masse arbejde, vil det hjælpe slippe af cigaretrøg lugt og skjule eventuelle nikotin pletter, der har dannet på dine vægge. Hvis dine vægge er stærkt farvet, bør du skrub dem med en eddike og vand løsning og lade dem tørre, før grunding.

•Sæt skåle bagepulver rundt i rummet og orlov i flere dage. Bagepulver bør absorbere enhver lugt stadig dvælende i luften. Du skal muligvis gentage denne proces flere gange for at slippe af cigaretrøg lugt i værelser helt.

Tips & advarsler

  • Duftende stearinlys eller værelse deodorizers kun maskere lugten af cigaretter. Lugten vil vende tilbage, når stearinlys brænder eller deodorizer er tom.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com