Hvordan at slippe af laset kant på kolonner

March 29

Hvordan at slippe af laset kant på kolonner

Kolonner er normalt støbt beton, hvilket betyder, at når de er produceret, beton hældes i en form, der er boltet sammen. Mens denne proces er yderst effektiv til producenten, kan det efterlade laset kanter hvor de to halvdele af formen mødes. Kanterne kan fjernes ved hjælp af et murværk slibe værktøj til at udjævne kolonne ud, så det ser mere perfekt formede.

Instruktioner

•Sæt murværk slibning hjulet ind i chuck af den roterende værktøj, og stram derefter chuck. Slibning hjulet bør være de groveste du kan finde. Det vil være en mørk-farvet grove runde sten. For en roterende værktøj er en håndholdt-stil elektriske roterende værktøj bedst.

•Drej på roterende værktøj og sæt den til sin laveste indstilling. Ved hjælp af for høj en indstilling vil forårsage slibeskiven til at overophede, og det kan bryde.

•Tryk på kanten af slibeskiven mod laset konkrete kanten på kolonne. Flytte den roterende værktøj frem og tilbage over kanten indtil det er blevet glattet til niveauet for den omgivende beton. Husk på at hvis du gør en side af kolonnen, bliver du nødt til at gøre anden siden, så godt, fordi betonsøjler er konstrueret med todelte former.

Tips & advarsler

  • Male over kolonnen, når du har glattet ud laset kant. Dette vil beskytte beton fra forvitring og vil skjule den nu-glattere kant fra visningen.
  • Bære sikkerhedsbriller når ved hjælp af en roterende værktøj. Bits kan bryde ud, forårsager øjenskader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com