Sådan foretages fejlfinding af en Roomba 510

March 29

Sådan foretages fejlfinding af en Roomba 510

Roomba 510 er en robot rengøring enhed, der tomrum tæpper og gulve uden menneskelig hjælp. Det bruger et avanceret system af software og optiske sensorer til at navigere gulve under rengøring snavs fra en bred vifte af gulvtyper, herunder tæppe, fliser, løvtræ og linoleum. Når en optisk sensor i Roomba 510 bliver beskidt, kan det medføre robot at kredsen omkring ét sted, gentagne gange rengøring et enkelt område og resulterer i hvad nogle kalder "cirkel dans." Selv om det er en high-tech-enhed, bør du kunne fejlfinding en Roomba 510 og fastsættelse af cirkel dans.

Instruktioner

•Klik Roomba 510 på hovedet ned. Tag batteriet ud. Fjerne tre skruer på hver side af vakuum kanalen ligger på den bageste del af robotten, seks skruer i alt. Fjerne en skrue fra forsiden af hvert hjul, direkte overfor hinanden på kanten af robotten. Fjern de sidste to skruer placeret i nærheden af forreste del af maskinen

•Pick op til Roomba og trække de øverste og nederste halvdele af kroppen fra hinanden om 1 tomme for at få adgang til en skrue lige over hjulet på den venstre side af robotten. Fjern skruen og frigøre fender dækker hjulet ved at skubbe det ned.

•Løsn tre ekstra skruer der dækker hjul og fjern hjulnavet. Et par af ledninger er tilsluttet hjulnavet. Fold dem tilbage, og lå hjulnavet på toppen af maskinen at få hub ud af vejen.

•Blow væk snavs og snavs, der er akkumuleret på hjulet og den optiske sensor placeret på forsiden af fælg med dæk. Brug kort eksplosionerne fra dåse komprimeret luft til at rense området.

•Reattach hjulnavet, være omhyggelig med ikke at lade to ledninger snag på nogen af de omgivende dele. Når de tre skruer, der holder hub i sted er vendt tilbage til deres oprindelige placering, skal ledningerne LUN, nok så de ikke fange på noget. Skub fender tilbage på plads og installere skruen over venstre hjul. Vær sikker denne skrue er stramme, fordi det også holder hjulet på plads. Fastgør kroppen af Roomba sammen igen, og erstatte de 10 skruer i bunden af maskinen.

Tips & advarsler

  • Ren den optiske sensor, når Roomba returnerer til det ladestation til en fuld opladning. Dette vil sikre, at Roomba 510 undgår cirkel dans på ubestemt tid.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com