Picking et skelet garderobe lås

March 29

Picking et skelet garderobe lås

En skelet nøgle er en rudimentær nøgle, der ikke kræver en masse raffinement eller viden om låse for at omgå. For at vælge et skelet lock, kan du fremstille en falsk nøgle og derefter foretage en duplikeret nøgle fra den falske. Dette giver dig mulighed for at låse en hovednøgle garderobe lås hvis du mistede den originale nøgle.

Instruktioner

•DIP et skaft af en tom hovednøgle i varm voks og lad voks fuldt tør på nøglen.

•Skub vokses nøglen i låsen. Wards inde låsemekanismen vil gøre indrykningerne på tasten voksbehandlet, der vil angive, hvor du skal fjerne metal fra den centrale tomt, så nøglen vil arbejde i låsen. Trække nøglen ud af låsen

•Fuld metal ud voks-dækket centrale blanktegn hvor du se fordybninger på voks. Indrykningerne angiver del af nøglen slog menigheder, når du forsøgte at dreje nøglen i låsen. Fil off alle metal, der ramte menigheder. Fil lige gennem voks--det vil fungere som et smøremiddel til at hjælpe dig skære. For at sikre nøglen passerer over menigheder i låsemekanismen, kan du fil lidt forbi mærker på voks. Dette vil give ekstra plads til nøglen til at passere menigheder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com