Hvordan til at designe en Breaker Panel Layout til et hus

March 29

Hvordan til at designe en Breaker Panel Layout til et hus

Du har kun én regel at følge når beslutte, hvordan at lægge ud en afbryder panel--du skal tilslutte kablerne, der kommer ind på venstre side af panelet til breakers i venstre side, og forbind kablerne, der kommer ind på højre side af panelet til breakers i højre side. Bortset fra, at du er velkommen til at lægge din breaker panel på den måde, du finder mest bekvemt, eller du kan følge den typiske layout beskrevet nedenfor.

Instruktioner

•Lay ud de mindre enpolede breakers for 120-volt kredsløb i venstre side og større topolet breakers for 240-volt kredsløb i højre side.

•Gruppere afbrydere i venstre side værelse eller funktion. For eksempel sætte køkken breakers for opvaskemaskine, køleskab og beholdere sammen på den øverste venstre side.

•Efterlad en ekstra slot under køkken breakers at give mulighed for fremtidig ekspansion. Gruppere alle belysning breakers sammen nedenfor køkken breakers og lade en anden ekstra slot i bunden af denne gruppe.

•Sæt badeværelset ground fejl circuit interrupter (GFCI) breakers under afsnittet belysning, og følg dem med resten af GFCI breakers for beholdere i garagen, kælderen, ydersiden, soveværelserne og i bryggers.

•Installer 240-volt topolet breaker for komfur kredsløb på øverst højre hjørne af panelet, overfor breakers for køkken kredsløb. Sætte breaker for elektrisk vandvarmer kredsløb under komfur breaker.

•Efterlad en plads eller to under vandvarmeren for enhver opvarmning eller køling afbrydere. Sætte breaker for din vandpumpe næste, hvis du har et godt. Så er færdig med breaker for den elektrisk tørretumbler nederst til højre, overfor breaker til bryggers eller vaskemaskine.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com