Hvordan til at løfte en Trane HVAC pakke enhed

March 29

Trane HVAC pakke enheder findes på tagene af bygninger. De giver varme og aircondition til en bygning gennem HVAC kanalerne. Med flad-overdækket bygninger, tagterrasse HVAC enheder er som regel den måde at gå på grund af deres nem installation, stor tilgængelighed for reparationer og de bruger mindre rørsystemer end interiør split systemenheder. Disse Trane enheder kan veje hundreder til tusinder af pund. Dette betyder, at de har brug for en mekanisk ophævelse dem på taget. Løfte enheder opnås ved brug af en kran og hejse stropper. Disse to ting gør det nemt at løfte en Trane HVAC pakke enhed i sin holdning på taget.

Instruktioner

•Indstil kran op i et område, der er væk fra elledninger. Kontakt af kran boom med højspændingsledninger vil føre til elektrisk stød. Klart ud nogen biler eller andre objekter, kan der være beskadiget fra nærområdet.

•Tag træ kasse omkring enheden, hvis det kom leveret i en. Du bliver nødt til at fjerne træ for korrekt placering af enheden på taget og at få adgang til de hejse punkter.

•Tag en kran løft strop og smutte en af loopes enderne ind i bøjlen. Skub selve bøjlen omkring det punkt, hejse på Trane enhed. Sikker på plads ved at skrue bøjlen pin. Bæltet skal nu fast forbundet til Trane enhed. Gentag denne proces for de andre tre hejse punkter, der er på hvert hjørne af enheden.

•Uncoil ophævelse stropper og sørg for, at de ikke snoet eller snoet. Andre loopes enden af hver strop og trække den over krogen på kranen. Kontroller, at de ikke er snoet rundt om hinanden.

•Instruct kran operatør at langsomt begynde at løfte op på kablet, indtil der er svag spænding på alle stropper. Tag en tur rundt i enheden for at kontrollere, at ingen af stropperne have kom løs. Har kranfører løft enhed et par inches fra jorden og sikre, at enheden er at løfte i et niveau mode.

•Lift enheden til dens endelige hvile sted på taget og Afbryd alle stropper til enheden.

Tips & advarsler

  • Kontrollere stropper for at sikre de ikke er flossede eller rippet. Hvis der findes nogen drenges eller flænger, bruge en anden rem.
  • Bære dit hårde hat til enhver tid når rigning og hejse enheder. Uden ordentlig hoved beskyttelse, kan skade skyldes potentielle faldende vragrester.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com