Hvordan til at plante et træ i nærheden af en septisk System

March 29

Hvordan til at plante et træ i nærheden af en septisk System

Plantning træer omkring en septiktank kan være ustabil og kan ofte skade septiktanke system som følge af overvækst af rodsystemet. Træer har store rødder, der vokser i alle retninger, så det kan nemt ødelægge en Septisk system som rødder vokser. Der er træer, der kan plantes i nærheden af septisk systemer uden at forårsage skaden vil medføre, at nogle træer, men de skal plantes med omhu og må ikke vokse ud af kontrol.

Instruktioner

•Hire en blikkenslager til at lokalisere septiktanke system. Træer kan plantes i nærheden af systemet, men de bør ikke plantes direkte over septiktanke system, fordi alle træarter kan beskadige eller ødelægge septiktanke system. En blikkenslager kan give den nøjagtige placering af septiktanke system.

•Vælg en ikke-aggressiv træarter, som prydtræer, eller en træarter, der har en rodsystem, der ikke vil sprede passiv eller rødder, der ikke dyrker meget store. De bedste træer er dem, der ikke dyrker aggressivt som prydplante kirsebær eller kornel. Undgå alle aggressive arter af træer, som disse vokser for hurtigt at forhindre beskadigelse af septiktanke system.

•Plant træet mindst 25 procent længere fra septiktanke system end den kendte rodvækst af træer. Rødderne vil vokse som træet vokser. Når de plantes i nærheden af en Septisk system, har træet flere næringsstoffer til rådighed for vækst, hvilket resulterer i større rødder. Selv ikke-aggressive træarter bør plantes lidt længere fra septiktanke system end det normale rodvækst.

•Dig en stor nok hul til hele rodklumpen af træet. Den nøjagtige størrelse varierer, men dybden bør være lidt mindre end rodklump, forlader omkring 5 til 10 procent over jorden og det skal være bredere end rodklumpen. Styrke området mod septiktank mens opmuntrende vækst af rodsystemet fra septiktank. Tilføje næringsstoffer i retning væk fra septiktanke system.

•Dæk rodsystemet med jord og tilsæt vand til træet for at starte første vækst. De fleste træer vil tage et år eller to før rødderne er fuldt etableret.

•Installer root barriere. Grave et hul i en passende størrelse for den rod barriere, der er mindst tre fødder fra septiktanke system og omkring 5 til 6 fod dybt. Placere rod barrieren fast i hullet og dække hullet helt. Placer nogle root barrierer omkring tanken og omkring feltet dræning at modvirke rod i denne retning. Roden barrierer har herbicider, som vil afskrække rodvækst i retning af septiktanke system.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com