Hvad er forskellen mellem Sphagnum mos & canadiske Sphagnum mos?

August 2

Selv om både sphagnum og canadiske sphagnum mos stammer i våd, boglike områder, er sphagnum mos og canadiske sphagnum mos to forskellige produkter med forskellige egenskaber og anvendelsesformål. Mos er mest almindelige i USA og Canada samt dele af Australien, New Zealand og Syd Amerika. Sphagnum mos gror bedst i sur jord, men vil ikke vokse ved tilstedeværelse af kalk. Canadiske sphagnum sphagnum er en inert produkt fundet i live-version.

Sphagnum mos

Sphagnum mos er en levende plante, der vokser på toppen af en tørvegrav. Blomsterhandlere bruge dette produkt til hængende kurv foring, som en tilføjelse til potning mix, og for formering af planter. Specialiseret "tønde celler" Tillad tørrede sphagnum til at holde op til 20 gange sin egen vægt i vand. Sphagnum føjet til voksende blander addd luft rum og giver mulighed for indtrængen af sætteplante rødder. Komprimering af de vækstmedier undgås som sphagnum's porøsitet giver god ilt penetration.

Canadiske Sphagnum mos

Canadiske sphagnum mos er også kendt som Canadian sphagnum sphagnum. Sphagnum er ikke i live og derfor indeholder ikke næringsstoffer for sig selv. Denne mos er høstet fra den dybere del af Moser efter lettere, levende sphagnum mos er fjernet. Canadiske sphagnum sphagnum absorberer luft og næringsstoffer findes i havejord og vand. Disse næringsstoffer er afholdt af tørv og udgav over vækstsæsonen som planter har brug for dem.

Produktets udseende

Sphagnum mos bruges af Blomsterhandlere er enten tørret og støbt i kurv figurer eller anvendes på overfladen af potteplanter til at hjælpe dem med at fastholde fugt længere. Denne moss har en fiber look. Sphagnum minder mere om havejord, men er blødere, lettere og mere smuldrende. Sphagnum er solgt i komprimeret baller, som udvides til omkring to gange deres størrelse, når den åbnes. Canadiske sphagnum sphagnum er en jord tilsætningsstof brugt af gartnere ikke af blomsterhandlere.

Medicinske bekymringer

Som en levende produkt, har sphagnum mos været kendt som årsag kutane sporotrichosis, en svampesygdom, der præsenterer som ulcerlike læsioner på huden af sine handlere. Høstmaskiner skal bære beskyttelseshandsker og lang ærmet skjorter at undgå kontaktdermatitis fra anlægget. Canadiske sphagnum sphagnum er en inert produkt, der ikke udsender sygdommen.

Fordele

Sphagnum mos og canadiske sphagnum sphagnum hver har fordele i deres forskellige applikationer. Som en levende produkt er sphagnum mos 100% økologisk og 100% naturlige. Dette produkt også er naturlige antibiotiske aktivitet og tilbyder god resistens over for forfald. Canadiske sphagnum sphagnum holder næringsstoffer i jorden, så mindre gødning er forpligtet til at dyrke en sund plante. Dette produkt er insekter, ukrudt og kemiske gratis. Vandbesparelser er realiseret som mindre kunstvanding er nødvendig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com