Hvorfor er mine fuchsia faldende blade & blomster?

March 30

Hvorfor er mine fuchsia faldende blade & blomster?

Fuchsier er flerårige blomsterplanter med belllike blomster, der hænge ned efterfølgende lange støvknapper. Den blomstrer kommer i mest hver farve, men oftest søgte er blomstrer med plantens nær lilla navnebror, fuchsia. Fuchsier kan være frustrerende for gartnere, men da der er mange omstændigheder, der vil føre dem til at droppe blomstrer og/eller blade.

Temperatur

Fuchsia planter har brug for om natten temperaturer på mindst 65 grader Fahrenheit eller sænke for at indstille blomstrer, og blomstrende stopper, når dagtimerne temperaturer bo over 76 grader. Hurtige ændringer i temperatur, især til varmere temperaturer, kan forårsage bud drop. Kun i ekstreme temperaturer kan dette bud drop ledsages af blad drop.

Fugtighed

Fuchsier foretrækker 55% relativ luftfugtighed, og tør indeklimaet vil forårsage knopper til at falde. Hvis denne nedbørsmængden er ledsaget af tør jord, vil bladene falder så godt. Fuschias som moderat fugtig jord med højt organisk materiale og barkflis at holde miljøet, stabile og gunstige.

Sygdom

Fuchsia rust (Pucciniastrum epilobii) er en svampesygdom, der overvintrer som sporer og inficerer undersiden af fuchsia plante blade. Det begynder med fordringsløs brune plamager kun på undersiden af bladene, hvilket gør det vanskeligt at opdage. Over tid, gullig-orange sporerne udvikle på den under og øverste sider af bladene, og de falder. Vand, der rammer disse sporer stænk dem tilbage op til planterne. Stress af at tabe bladene vil ofte føre til blossom drop, hvis nogen er stadig på anlægget.

Overvejelser

Blad, bud og blossom dråber er en reaktion på stress. Fuchsias naturlige miljø er beskyttet, med masser af blade og hummus barkflis, dyb jord og omgivende planter, der holder omgivende fugt, temperatur og fugtighed i skak, og forhindre vilde udsving. Mange blade og blomst drop problemer kan være waylaid ved at sætte fuchsia i et miljø, der nøje efterligner sin egen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com