Hvad er de rigtige kemikalier for at få min Swimming Pool startede?

March 30

Få en swimming pool startede for første gang kan være skræmmende for nogle, men i virkeligheden processen bliver lettere når du få akklimatiseret med kemikalier og deres kutymer. Nøglen til en clean pool er vedligeholdelse. Du skal føje dine kemikalier i rutine til at holde vandet rent. Kemikalier, der anvendes til at åbne din pool er de samme, bruges til almindelig vedligeholdelse.

Jorden

Jorden skal føjes til filteret før tilføje andre kemikalier til pool. Jorden er lige så vigtigt at pool som klor. Pool ejere bør aldrig forsømme deres filter og komponenter, fordi det er selve livsnerven i poolen. Filteret cirkulerer vandet. Jorden er føjet til puljen gennem skummer og fanger snavs og debris for fin til at blive fanget af hulske kurv. Tilføj 2 qt. af jorden gennem pool hulske, mens filteret er på at starte.

Chok

Lad filteret kører i et par timer før du tilføjer kemikalier. Køb 1 gallon af flydende chok for hver 5.500 gallons af pool vand. Tilføje chokket direkte til overfladen af vandet samtidig med at gå rundt i kanten af poolen. Lad filteret cirkulere chokket natten over, hvilket vil dræbe en masse bakterier i vandet og give dig et forspring i afvejning af kemikalier.

Klor

Test vandet med en pakke af teststrimler, der kan købes fra en pool levering butik sammen med de andre kemikalier. Test vandet med en strip, hvilket vil indikere klor, alkalinitet og pH niveauerne af dit vand. Fra dette punkt på det er et spørgsmål om at tilføje typen af kemikalier, der er nødvendige for at få alle tre behandlinger i den normale intervaller. Chancerne er du vil brug for klor. Til at begynde, tilføje to skefulde bruge målebægeret forudsat inde klor spanden gennem skummer. Vent et par timer før afprøvning igen, og Tilføj yderligere klor som nødvendigt. Vandet vil tage nogen tid at rydde. Løbende køre filteret, som du tilføjer kemikalierne. De flere de vandfiltre, jo hurtigere det vil rydde.

Alkalinitet og pH

PH og alkalinitet niveauer kan også skal justeres som angivet på teststrimler. Pool levering butikker sælger produkter, at øge og sænke de pH og alkalinitet til din pool. Når du starter, købe en flaske af alle fire kemikalier til at holde på side når du har brug for det. Hvis teststrimlen angiver en af disse niveauer er lave, bruge det respektive produkt til at hæve pH eller alkalinitet; det samme gælder Hvis aflæsningerne er for høj. Tilføje disse kemikalier direkte til overfladen af vandet. Følg vejledningen på flasken, og tilføje efter hvor mange gallons af vand din pool har. For eksempel, hvis du har 6.000 gallons af vand og kemiske spørger til 2 ml af produktet for hver 3.000 gallon, skal du fordoble dette tal for at behandle din pool. Tilføje yderligere doser, eventuelt efter teststrimler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com