Hvordan til at trimme en skrue Palm

March 30

Skrue palm er en mundret navn for en art af blomstring og frugtsætning tropiske evergreens kendt botanically som Pandanus utilis og også almindeligt kendt som skruen pine. Selvom hverken et sandt fyrretræ eller et sandt palmetræ, skrue palm har udseendet af en palme, krydset med en enorm prydplanter græs, på grund af sin lange grønne strop-lignende blade blade. Hvor gamle blade har døde tilbage og faldt fra stammen, spiral ar som højderygge og dale af en skrue er synlige, deraf navnet. Eneste lys pudsning og grooming er nødvendig for en skrue palm.

Instruktioner

•Trim din skrue palm enhver tid af året. Som en ægte tropisk stedsegrønt, planten vokser næsten året rundt og kan tåle beskæring på ethvert tidspunkt af året.

•Prune væk døde, misfarvede fronds fra baldakin, skære hver enkelte frond tilbage til bunden af frond hvor det forbinder til grenen. Sakse er bedst for denne detaljer arbejde. Aldrig trim væk sunde grønne plantevæv, da dette kan fordreje udseendet af anlægget og reducere dens energi butikker.

•Lop off dinglende ananas-lignende frugter når de begynder at kigge forbi deres prime og nusset. Sever vin-lignende frugt stængel tæt på grenen og kompost eller kassere frugt.

•Refrain fra beskæring bandage-rødder, der vokser over jorden som en nederdel omkring stammen at holde planten oprejst. Bør en af rødderne dø tilbage, visne, bryde eller se syge, kan du bryde det på toppen af rod hvor det forbinder til stammen, men ikke gøre dette til en regelmæssig praksis og aldrig fjerne sund rødder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com