Sådan Fortæl Hvis en brændeovn røret er tilstoppet?

March 31

En ren stovepipe er afgørende for din komfur eller ovn til at fungere ordentligt og er afgørende for den samlede sikkerhed i dit hjem. Hvis røret er tilstoppet, især med creosot, kan den antænde uden advarsel. Den resulterende ild kan hurtigt sprede sig til taget og resten af huset. For at sikre din stovepipe fremgår af eventuelle blokeringer, skal du kontrollere røret mindst en gang om året. Installere en cap på stovepipe, hvis du ikke allerede har gjort det, som dette vil forhindre fugle og smådyr i nesting inde i røret.

Instruktioner

•Observe komfur eller ovn mens du har en ild brændende. Hvis røgen ikke trække ud af ilden pit eller hvis branden løbende går ud eller ikke brænder som varmt som det skal, er det et tegn på stovepipe kan være tilstoppede. Da den varme luft stiger, kommer kølige luft ind i ovnen, dermed hjælpe ilden brænde. Varm luft og røg ikke stiger som følge af en tilstoppede rør, kan ikke kold luft trække ind i ovnen.

•Tillad brand i komfur eller ovn til at gå ud og vente på stovepipe at køle ned.

•Tag stovepipe fra komfur eller ovn. Fjerne del af røret knyttet til komfur eller ovn. Om nødvendigt fjernes eventuelle resterende sektioner mellem ovnen og væggen eller loftet i dit hjem.

•Undersøg sektioner af stovepipe, at du har afbrudt inde i huset. Se inde i rørene. Hvis du bemærker nogen blokeringer eller en oprustning af creosot, der måler mere end 1/4-inch, skal du rense røret eller erstatte den.

•Grab en lommelygte og lille spejl. Placer spejlet i en vinkel inden for den åbne ende af stovepipe inde i dit hus. Skinne lommelygte på spejlet. Hvis det er nødvendigt, justere spejlet lidt således at du kan se op gennem stovepipe. Hvis røret er lige og du ikke kan se åbningen i toppen af røret, er det et tegn på røret er tilstoppet.

•Climb op på taget med en stige. Hvis det er nødvendigt, Fjern hætten fra toppen af den af røret. Skinne din lommelygte ned igennem røret. Igen, kigge efter eventuelle forhindringer eller overdreven ophobning af creosot. Hvis røret er tilstoppet, skal du rense det selv eller hyre en professionel skorstensfejeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com