Hvordan til at rense dit hus med Alka-Seltzer

August 3

Hvordan til at rense dit hus med Alka-Seltzer

Hvis hård rengøring problemer giver dig halsbrand, kan der være en one-stop-løsning. Alka-Selzer, de sydende tabletter, at tilbyde lindring fra over overbærenhed i mad og drikke, er også en sikker og overraskende tonic for farvede kaffemaskiner, svært at nå keramik og kedelig juveler. Alka-Selzer er en naturlig kraftcenter alkalisk bagepulver blandes med sure citronsyre og aspirin, der producerer en kemisk reaktion, der kan berolige maven og tackle toilettet.

Instruktioner

•Rengør slimet rester fra vaser for snævre for en svamp. Fyld halvvejs vase med vand og tilsæt to Alka-Selzer tabletter. Når den fizzing stopper, skyl og tør før påfyldning med vand og blomster.

• Rengør din kaffemaskine ved tilsætning af vand og slippe i fire Alka-Seltzer tabletter. Vente på tabletter til at opløse derefter brygge løsningen. Skyl salen et par gange og brygge en anden cyklus med almindeligt vand. Rengøre andre køkken glasvarer med en blanding af varmt vand i Alka-Selzer.

•Tilføj to Alka-Selzer tabletter til en skål med varmt vand for at lave en dukkert for dine smykker. Drop dine smykker i den sydende skål. Vent et par minutter, fjerne, skyl og tør dine smykker. Tilføj ikke smykker med perler eller opaler.

•Hold dine rør rengøres ved at droppe to tabletter ned i afløbet efterfulgt af om en kop hvid eddike. Lad løsningen sidde i afløbet et par minutter, derefter køre varmt vand til at skylle rørene.

•Ansigt til badeværelset for at rengøre toilettet. Drop fire eller fem Alka-Seltzer tabletter i toiletkummen og lade dem for 30 minutter til en time. Brug en Toiletbørste til at suse rundt inde i skålen og derefter skylle.

Tips & advarsler

  • Tilføj ikke smykker med perler eller opaler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com