Forskellige former for udvendige lys for sikkerhed

March 31

Udvendige sikkerhed belysning tjener mange formål. Det giver en indbydende miljø og øger sikkerheden, forbedrer andre sikkerhed og sikkerheds-systemer og øger evnen til at forhindre ulykker, opdage ubudne gæster og afskrække kriminalitet. Sikkerhed belysning er tilgængelig i efterspørgslen belysning modeller, der slår og off automatisk af timer eller ved motion detection som nødvendige eller udvidede periode belysning modeller der tænde og ophold på for en lang periode. Udvendig belysning er tilgængelige i en række forskellige stilarter.

Udvendige væg armaturet belysning

Udvendige væg lamper giver lys i døråbninger og siderne af bygninger til at belyse bygninger om natten. Den mest almindelige form er lamper over eller på begge sider af døre og indgange. Lamper varierer i størrelse fra små veranda lanterner på bolig front døre til at give nok lys til at se Nøglehullet til at åbne døren, til meget store installationer, der giver masser af lys og belyse et stort område omkring indgangen. Mange udvendige væg armaturet lys er motion følsomme, tændes kun når bevægelse viser nogen er tæt på spare energi. Ydervæg inventar spænder i stil fra små, dekorative lanterne stilarter til store, industrielle inventar, der er strengt utilitaristiske.

Landskab belysning

Landskab belysning giver belysning langs fortove til at forhindre ulykker, display eller accent belysning til karakteristiske landskabstræk og sikkerhed på porte og dæk for brugere at føle sig mere tryg i området efter mørkets frembrud. Landskab belysning omfatter små lys langs fortove eller projektører på Flagstænger, prydtræer og landskabselementer som springvand, damme og vandfald. Dæk, terrasse, pergola, pool og gazebo lys er former for landskab belysning, der giver belysning for at gøre udendørs områder, sikker og nyttig efter mørkets frembrud.

Post belysning

Post belysning omfatter lanterner på stillinger, lampe stillinger med dekorative inventar og forhøjede værftet belysning til at belyse store områder. Lampe stillinger i slutningen af et fortov eller indkørsel, der er slået til og ud med en lyskontakt på hus dør er kablet fra huset til stillingen. Brugeren i Parlamentet tændes normalt lyset og slukkes efter behov med en lyskontakt fra inde i huset. Lampe stillinger kan være motion følsomme eller solar drevet og tænde og slukke automatisk. Belysning, der er forhøjet på høje stillinger til at belyse store områder eller en hel gård om natten brug større lamper, der er enten wired til en lyskontakt inde i en bygning eller indstillet til at være motion følsomme. De er også tilgængelige i sol-drevne modeller.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com