Acai bær vokser i ørkenen?

March 31

En klyngedannelse palm indfødte til tropisk nordlige Sydamerika, acai palm (Euterpe oleracea) bærer mange afrundede mørke lilla frugter efter blomstring. Denne plantearter behov masser af varme, jordfugtighed og omgivende luftfugtighed--betingelser ikke er opfyldt i ørkener.

Potentielle

Såning en acai vil berry i frugtbare, varm, klæg, økologisk-rige pottemuld i en øde region sandsynligvis forårsage frø til at spire. En container giver det bedste miljø. Spørgsmålet at give plads nok til at vokse i håndfladen og derefter beskytter dem mod frost og øde nedbørsmængden.

Begrænsninger

Acai palm er intolerante over for frost, endog opretholde skade fra temperaturer under 45 grader Fahrenheit. Denne Palme ville sætte pris på varmen i ørkener, men den udtørrende vind og lav fugtighed kombineret med tør jord ville dræbe det hurtigt.

Overvejelser

Modning op til 60 fod høj og i en klump af stammer 30 fod bred i dyrkning, acai Palme ville vokse godt i en stor tropisk vinterhave eller fugtigt, solrige atrium i et øde område. Det ville ikke være et godt valg udendørs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com