Hvordan over jorden septisk systemer fungerer

March 31

Overjordisk systemer, kaldet højen systemer, blev udviklet for at kompensere for fattige-absorberende lokale jorder, der ikke understøtter et standard underground Septisk system.

Simpel affaldshåndteringssystem

Alle septisk systemer er designet med to primære komponenter. Først er septiktank, lavet af en vandtæt beton eller glasfiber til at indsamle affald kaldes "Slam". Den anden komponent omfatter de lokale jord for at absorbere det flydende spildevand (spildevand) gennem en underjordisk system af perforeret rør, levere væsker til et udpeget område, kendt som feltet leach.

Når lokale jordbund ikke har kapacitet til at absorbere spildevand ordentligt, lavet et kunstigt system over jorden, kendt som højen system.

Op og ud

Som med den underjordiske system, er septiktank i en bunke system også begravet under jorden. Afhængigt af designet, kan der være to tanke eller en tank med to kamre. Den første tank, eller kammer, holder de fast affald mens den anden tank (dosering afdeling) indsamler det flydende affald.

Denne anden afdeling har en indbygget sump pumpe, der pumper disse flydende affald op til overjordisk absorption højen.

Lag af Sand, grus og jord

Det første lag af højen er et dyrket-up lag af jord findes på webstedet septiktank. Dernæst er et lag af sand spredt over de lokalt dyrkede jord. Derefter er et lag af grus og rør strategisk arrangeret og tilsluttet dosering salen nedenfor. Grus er derefter dækket med en konstruktion kvalitet stof og endelig endnu et lag af jord afslutter absorption højen.

Denne sidste lag af jord vil blive beriget til græs til at vokse hurtigt i højen, at forhindre erosion problemer. Denne højen skal holdes fri af buske og træer, da rødderne kan kompromittere rørene.

At sætte det hele sammen

Når toilettet er skyllet eller badekarret drænet, går affaldet direkte ind i septiktank. Faste stoffer forbliver i den første tank, mens Andetkammeret indsamler det flydende affald. Dette affald (spildevand) er derefter pumpes op og spredes gennem grus og sand lagene. Disse spildevand filtrere naturligt gennem jorden, bliver genanvendt til miljøet, hovedsagelig som ideelle gødning for det øverste lag af jordbunden.

Som med en underjordisk septiktanke system, behov højen system også for regelmæssig pumpning af slam tank.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com