Hvor meget svovl til at tilføje til jord for blåbær

June 16

Hvor meget svovl til at tilføje til jord for blåbær

Blåbær planter har brug for sure jordbund med en pH-værdi mellem 4,5 og 5 for at overleve. Dette er langt mere surt end den normale gartner ville bruge, så der er sandsynligvis behov. Svovl er den billigste måde at ændre pH. Uden at ændre pH, vil blåbær bare kæmper for at vokse, hvis syreindhold er ikke rigtigt, og de vil til sidst dø. Når jorden er ændret for at opfylde de ernæringsmæssige behov hos planten, bør den nye vækst, grønne og frodige.

Test

Kontrollere den faktiske surhedsgraden i jorden, før du tilføjer noget. Du kan betale for at få en jordprøve, testet på et kooperativ udvidelse kontor. Udvidelse kontoret vil give dig en fuld rapport om tilstanden af din havejord, langt mere end bare surhedsgraden. En anden simpel måde er at købe et pH indikator, som du blot stikke ned i jorden til får en læsning.

Type af svovl

Svovl vil falde pH af jorden hurtigere end andre ændringsforslag. Du kan købe det som aluminium sulfat til at drysse over jorden, men denne metode tendens til at langsomt gøre jorden giftig fra aluminium, og til sidst rødder i nærheden dør. Elementært svovl er en bedre ændringsforslag, men selv om det måtte være den hurtigste ændringsforslag, du stadig måske brug for et par år at få jord til en stabil surhedsgrad egnet til blåbær.

Beløb

Du kan beregne mængden af elementært svovl du skal vokse din blåbær ved hjælp af, hvad branchen kalder et ler diagram. Jo højere mængden af ler, de mere elementært svovl du vil tilføje. Du kan ikke tilføje flere tænker der ekstra vil arbejde hurtigere, som jorden kan blive giftig for enhver plantevækst i en årrække.

Metode

Selv hvis du finde ud af den eksisterende pH af din jord og derefter bruge ler diagram til at bestemme hvor meget elementært svovl, du har brug for, skal du arbejde det ind i jorden. Ændring af pH i jorden tager arbejder ændringsforslaget ned i top 6 inches af jord eller mere, så rødderne af jorden kan få adgang til den. Elementært svovl reagerer med bakterier i den jord og former svovlsyre, forsurende jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com