Sådan gendannes marmormøbler

March 31

Marmor møbler kan findes i alle regioner i jorden. Du kan finde nye-til-dig stykker på auktioner, ejendom salg og antikvitetsforretninger overalt. Det er holdbarhed og værdi gør restaurering en omkostningseffektiv løsning, så du ikke behøver at søge indtil du finder den perfekte stykke. Puste nyt liv i din marmor møbler er en mulighed, selvom din marmor har pletter, ridser, chips eller revner og møblerne har set bedre dage.

Instruktioner

Sådan gendannes marmormøbler

•Tag marmor fra møbler stykke af først at fjerne enhver trim stykker og klæbende. Løft marmor fra dens støttestruktur.

•Sæt marmor på en overdækket arbejdsoverflade, der er stærk nok og stor nok til at holde det i en længere periode.

•Rengør marmor overfladen ved at anvende en marmor renere og følge instruktionerne, etiket, tørre det af og skyl med lunkent vand.

•Tag nogen pletter eller rust fra marmor.

Fjern pletter forårsaget af vand-baserede væsker som kaffe, ved at anvende en 20 procent peroxid løsning. Lad den trænge ind i overfladen og derefter tørre det af med en ren bomuldsklud.

Fjern pletter forårsaget af olie-baserede produkter, ligesom makeup, ved at anvende majsstivelse på pletten. Lad det sidde i 10 minutter og Børst med en malerpensel. Anvende en anden frakke af majsstivelse, lad det sidde natten over, og fjerne programmet ved at børste det med en pensel, der har været fugtet med varmt vand og et mild rengøringsmiddel blandes. Skyl overfladen med vand og tør det med en ren bomuldsklud.

Hvis du vil fjerne rust anvende en rust remover, der er formuleret for marmor og følg producentens anvisninger for fjernelse tid. Ikke lad det sidde i længere end rådgivet, som marmor er porøst og vil absorbere kemikalier i remover, skabe en ny plet.

•Få nogen ridser, chips eller revner i dit marmor top.

Anvende en putty pulver, formuleret til marmor, over eventuelle ridser og buff marmor for at fjerne ridser.

Find et stykke marmor i samme farve og dimension af enhver chips, har det skåret og poleret for at matche og brug et klæbemiddel til marmor til at fastsætte chippen.

Reparere revner ved at anvende en marmor lim og fastspænding brikkerne sammen indtil det tørrer.

Efter endt nogen af disse reparation processer, rense det hele stykke.

•Seal marmor top ved at anvende en marmor sealer. Fangere er tilgængelige i en række forskellige finish. Bede om at se en prøve stykke før du køber en.

Gendanne bunden af din marmormøbler ved at følge en godkendt proces. Hver type af træ, metal, glas og komposit materiale kræver en anden rengøring, forberedelse og lakering metode. Hvis din brik er et antikt af høj værdi kan du ikke ønsker at ændre den patina, der er blevet skabt af års brug. Tale til en antik forhandler og restaurator før lakering marmormøbler base.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com