Den bedste måde at rense en Weber Grill

August 4

Den bedste måde at rense en Weber Grill

Weber er et meget populært mærke for sin brede vifte af grill, der kommer i forskellige størrelser. Du kan finde grill, der kan passe ind i lille gårdhave rum til store grill, der har klokker og fløjter til fremstilling af en bred vifte af retter. Mens mange vil være enige, er den bedste del af grille madlavning; dog Weber grill behøver ikke at være vanskelige at rengøre når den korrekt vedligeholdte. Ren din Weber grill for at forlænge levetiden af et vigtigt udendørs underholdende element.

Instruktioner

•Burn fra nogen af rester fra madlavning. Tænd høj grillen og vent for røg til at stoppe. Bruge en wire grill børste til at fjerne enhver venstre over mad fra det madlavning riste.

•Udskift fangst pan placeret under grillen. Ved at erstatte fangst pan, afskrække du dyrene fra besøger og forsøger at spise nogen faldne mad. Køb udskiftning pander fra din lokale Weber forhandler.

•Mix op 1 tbsp. af flydende opvaskemiddel i en spand varmt vand. Tag grillen låget og bruge en svamp til at fjerne de røg pletter. Skyl grillen låget, indtil sæbe er blevet fuldstændig fjernet.

• Rengør ydersiden af grillen til at fjerne enhver fedt pletter. Fedt pletter ophobning på en malet overflade vil i sidste ende skade ydersiden af grill brug fortyndet flydende opvaskemiddel og en svamp til at fjerne fedt pletter.

•Fjern de nederste bakke når grillen er helt cool. Dumpe nogen af vragrester nederst i en skraldespand. Bruge en spartel til at fjerne enhver svært at stå af vragrester fra den nederste skuffe. Vaske den nederste bakke med blandingen af sæbevand og svamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com