Opbevaring ideer til garagen

August 4

Opbevaring ideer til garagen

Garagen synes at være catch-all for bare om alt under solen. Cykler, græsplæne udstyr, sportsudstyr og voluminøse varer kan udfylde denne plads, der virkelig bør være at beskytte din bil fra elementerne. Nøglen til en ren garage ligger i at vælge opbevaring valgmuligheder, der passer til din familie behov og giver mulighed for nem placering af elementer. Ved hjælp af alle garage plads logisk hjælper med at holde rummet, overskueligt og brugbart for køretøjer eller hjem forbedringsprojekter. Lad os se på nogle opbevaring ideer til garagen.

Kasser og placeringer

Du har måske bunker af camping eller fiskeredskaber vikle på reoler. Ordne dette udstyr ved hjælp af store plastkasser. Sortere elementer af type, mærke ydersiden af kasser og indlæse dem. Erstatte de fyldte kasser på dine reoler med etiketterne peger, så du nemt kan identificere indholdet.

Kasser fungere perfekt til lagring af alle former for sportsudstyr. Kaste basketbolde, fodbolde, baseballs og kickballs i én kasse. Dine børn vil altid vide hvor deres foretrukne bolde er og vil være mere tilbøjelig til at sætte dem i deres rette plads. Køb aflange placeringer eller kufferter for længere sportsudstyr såsom flagermus, rammer sticks eller klubber. Du vil sikkert hus denne sportsudstyr, at gøre det tilgængeligt, men beskytter dit udstyr mod skader.

Væg opbevaring

Hvis du vælger at bygge reoler indebærer en lille smule knofedt men giver gode resultater. Men først, tage et godt kig på de varer du ønsker at placere på reoler. Store, voluminøse varer kræver bredere og længere reoler. Små elementer skal placeres inde i kurve, siloer og beholdere for at undgå at miste disse elementer. Har en plan, før du forsøger at bygge hylder eller installere pre-made reoler så dit færdige produkt passer til dine behov. Overvej at bruge kabinetter til Parlamentet kemikalier eller maling til at holde dem utilgængeligt for små hænder. Låsning frysere er fantastisk til at sikre elværktøj og andre dyre workshop udstyr.

Pegboard giver et væld af mulighed for lagerindstillinger for varerne hårdt til butikken. Græsplæne udstyr er underligt formet, og mange elementer som skovle, hakker og ukrudt spisere kræver kroge til at få dem ud af fortove. Installere pegboard og køb af varierende størrelse kroge kan du frihed til at hænge dit underligt formet elementer af vejen på en væg. Du kan også sætte pegboard på væggen områder bag dine reoler til at give tilføje hængende opbevaring.

Loft opbevaring

Den øvre del af din garage også give muligheder for opbevaring. Før du vælger lagringsmuligheder, Sørg for din plan ikke gør hindre bevægelse af garageporten. Store S-kroge kan bruges til at suspendere cykler fra loftet samt andre legetøj såsom scootere og Hula-Hoops. Bruge to kroge til at suspendere disse strandstole fra loftet, der får brugt kun et par gange hvert år.

Pre-Made beslag og reoler er også tilgængelige fra producenter til at oprette nedhængt loft opbevaring for andre varer. Nem installation giver dig mulighed at holde alt ude af sted nær loftet. Sørg for at installere beslag og understøtter i bjælker til at rumme vægten af de varer, du opbevarer.

At holde tingene pæn

Nøglen til at holde din garage pæn og organiseret ligger i at gøre hyppigt anvendte elementer både tilgængelig og nem at lægge væk. Hvis det er sommer, holde din plæneklipper på et sted, hvor det kan nås let. Sætte legetøj kasser og placeringer på et niveau, hvor børn kan nå deres varer lægger for at spille med og lige så nemt dem væk når du er færdig. Vælg loft storage for disse sæsonvarer som dekorationer eller stranden redskaber, der får anvendes kun én eller to gange om året.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com