Hvordan ændrer jeg olie på en Honda højtryksrenser?

March 31

Hvordan ændrer jeg olie på en Honda højtryksrenser?

Ændre olie på din Honda-drevne højtryksrenser er enkel og let, og en vigtig vedligeholdelseskrav. Disse tryk skiver bruger to typer af olie, en for motoren og en anden for vandpumpe. Begge bør rutinemæssigt kontrolleret og ændret. Skal du se i brugervejledningen til din særlig enhed for olie mængder og vedligeholdelsesinstruktioner. Bortskaf anvendte olie korrekt ved at tage det til en olie-afhentningssted.

Motorolie

Kontroller motorolie før hver brug, og rediger det efter de første 20 driftstimer, og derefter efter hver seks måneder eller 100 timers drift. At skifte olie i din Honda Motor, starte det og lad den køre længe nok til at varme olie for at sikre, at det vil flyde problemfrit når drænet. Sluk motoren, og placere en lavvandet spand eller dræne pan under bundproppen på motoren. Fjerne bundproppen og olie fyldstof hætten til at give god olie flow, og lad olien løbe ud i gryden. Erstatte olieaftapningsskruen. Refill med SAE 10W-30 olie (beløbet vil variere fra model, så tjek din instruktionsbog til kapacitet) og erstatte olie-filler cap.

Pumpe olie

Skift olie i din højtryksrenser vandpumpe, efter de første 10 timers brug, og derefter efter hver 250 timer eller tre måneder derefter. Hvis du vil ændre pumpe olie, placere den spand eller gryde du har brugt til motorolie under pres skive pumpe olieaftapningsskruen. For placeringen af stikket, henvises til din pres skive instruktionsbog. Fjern olieaftapningsskruen og pumpe olie fyldstof cap, og lad olien løbe ud. Erstatte bundproppen. Påfylde pumpen med DP70 pumpe olie, hvis den er tilgængelig. SAE 30W ikke-vaskemiddel olie vil også arbejde. Brug kun mængden olie, der er angivet i din højtryksrenser ejerens instruktionsbog, da for meget olie kunne forårsage lækager eller beskadigelse af sæler.

Vedligeholdelse/miljø

Ændre olie regelmæssigt i højtryksrenseren Honda vil forlænge sin levetid og sikre gode resultater. Planlægge andre vedligeholdelse gøremål på samme tid, såsom kontrol slanger for utætheder, dæktryk og smørende hurtig forbinder på samme tid du skifte olie. At bortskaffe det brugte motor og pumpe olie, tage det til en genbrugsstation, brugt olie samlecentral, eller auto dele butik, der accepterer olie. Gør ikke pour brugt olie i kloaksystemer eller storm afløb; Det er meget giftigt. Butik brugt olie i en gammel spand (holde det dækket) indtil du har nok til at tage til et genvindingsanlæg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com