Sådan Dry friske roser ved hjælp af din mikroovn

April 1

Sådan Dry friske roser ved hjælp af din mikroovn

En buket friske roser varer kun et par dage før blomstrer begynder at visne og blive brune i kanterne. Overveje tørring blomster for at bevare deres skønhed i lang tid. Selvom der er mange metoder til tørring og bevare friske blomster, spænder fra luft-tørring til ved hjælp af desiccants, giver ved hjælp af en mikrobølgeovn øjeblikkelige resultater. Mikrobølgeovn-tørrede roser er også lysere og friskere end roser tørret ved hjælp af andre metoder, og blomstrer bevarer deres oprindelige figurer.

Instruktioner

•Spread de friske roser gerne tørre på en ren overflade. Løfte hver stængel og trim overskydende længde ned til 1/4-inch under bloom.

•Pour 1/2 til 1 tommer tykke lag af silicagel i en mikrobølgeovn-safe skål. Vælg en skål, der nemt kan rumme roser, uden deres kronblade rørende. Tryk på skål forsigtigt at niveau toppen af silica gel.

•Sæt stilken af en rose i silicagel, at holde sine kronblade over overfladen. Arrangere de resterende roser i gelen, afstand 1 til 2 inches fra hinanden og kanterne af skålen.

•Tilføj silicagel omkring sider af roser for ekstra støtte, hvis det er nødvendigt. Forsigtigt hældes mere silicagel omkring roserne indtil kun deres toppe forblive udækket. Tryk på skålen forsigtigt, så gelen sætter på plads omkring blomstrer. Stop for at omarrangere enhver petal i din ønskede form eller flytte et kronblad bøjet mens hælde gel.

•Tilføj silica over den friske rose blomstrer til at dække dem helt. Tryk skålen forsigtigt en sidste gang for at flytte gelen over blomstrer helt. Dække eventuelle rosenblade, der bliver udsat med flere gel.

•Sæt skål i midten af mikrobølgeovnen, og et krus fyldt med vand i et hjørne på bagsiden til at forhindre, at overskydende tørring. Sæt ovnen på afrimning indstilling i et minut. Silica-gel vender sig fra blå til pink som dens molekyler absorberer fugt fra rosenblade. Fordi rosenblade varierer i tykkelse, skal du indsætte skål til en anden en til to minutter til at sikre, at de er helt tørre. Undgå varme kronblade i mere end tre minutter.

•Tag skål fra mikrobølgeovnen omhyggeligt og lad den køle i 12 timer. Udøse silicagel fra skålen, efterlod roserne. Børst overskydende gel fra mellem kronblade med en blød pensel. Spray roserne med hårspray til at holde dem fra at absorbere fugt fra luften.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com