Sådan fjernes en vægkontakt

April 1

Nogle remodeling projekter kræver fjernelse af lys i et rum. Ofte når lyset er ikke længere nødvendigt, hverken er væggen skifte, bruges til at betjene lys. At fjerne en vægkontakt er et spørgsmål om at trække kontakten og erstatte forsiden med en solid plade, tilgængelige i hjemmet forbedring Centre. Før du fjerner parameteren, skal du sikre, at der er ingen strøm, gå til det når du afmontere det. Køb et simpelt kredsløb tester med en lys til at kontrollere strømmen er slukket.

Instruktioner

•Drej effektafbryderen off til parameteren væg du ønsker at fjerne. Effektafbryderen kan styre hele rummet eller bare forretninger på en bestemt væg.

•Tag skruerne sikring væggen skifte dække plade til samledåsen med en flad-head skruetrækker. Tag off dækpladen og sted sonder af dit kredsløb tester på hver af skrue-terminaler på switch til at sikre, at der ingen magt, vil parameteren. Henvises til vejledningen til dit kredsløb tester.

•Løsn to skruer sikre overgangen til samledåsen med en Phillips-head skruetrækker. Træk switch fra samledåsen, så du kan få adgang til wire terminal skruer på siden af parameteren.

•Løsn terminalen skruer på siden af parameteren med en Phillips-head skruetrækker, trække ledningerne fra switchen. Trække skifte væk fra væggen.

•Twist en plast ledning hætte over ende af hver enkelt wire. Wrap elektrisk tape over hver cap og ledning til yderligere sikre fælles landbrugspolitik at wire-enderne. Stuff ledningerne i samledåsen. Placer en solid dækplade over samledåsen, og fastgør med fastholde skruerne. Aktivere effektafbryderen til magten plads afsætningsmuligheder.

Tips & advarsler

  • Alternativt, kan du placere en ny junction boks i loftet eller i loftet. Trække ledningerne fra den gamle samledåsen og cap dem inden for den nye boks. Dette gør det muligt at lappe over væggen hvor parameteren var.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com