Jeg transplanteret en Rose af Sharon træ & det vil ikke blomstre

April 1

Jeg transplanteret en Rose af Sharon træ & det vil ikke blomstre

Rose af Sharon planter, også kaldet Althea, er typer af hibiscus og medlemmer af katostfamilien. Under ideelle betingelser, kan denne store busk producere masser af store blomster. Størrelsen af denne busk kan gøre transplantation nødvendigt. Forkert transplantation eller utilstrækkelig pleje kan resultere i en mangel på blomster. Manglende blossom er et fælles problem med rose af Sharon buske.

Rose af Sharon

En rose af Sharon vokser til en moden højde af omkring 12 fod høje. Med beskæring og dyrkning, kan disse buske ligner små træer. På sunde individer begynder blomster at danne nær slutningen af juni og fortsætter med at vises i hele August og September. Blomsterknopper formen på ny vækst, blomstring i nuancer af rød, pink, blå, lilla, creme og lavendel.

Manglende Blossoms

En række betingelser kan forårsage rose af Sharon planter at stoppe blomstring. Planterne kan ikke danne nye knopper eller kan producere knopper, der falder ned fra træet, før de åbner. Mens manglende blossom muligvis skyldes relateret faktorer til transplantation, omplantning mens knopper er på grenene kan chokere busk og forårsage knopper at falde tidligt.

Overvejelser

Faktorer, der påvirker blomstrende omfatte sollys, alder, klima og sygdom. Mens rose af Sharon kan vokse i skygge, kræver det mindst 5 timers daglig sollys til at blomstre. Omplantning denne busk fra en solrig plet til en lyssky kan gøre det stoppe blomstrende. Denne type af busk vil ikke begynde blomstrende indtil det er over 2 år gammel. Ekstreme temperaturer, såvel som for meget eller for lidt vand, kan også begrænse dannelsen af blomster. For meget gødning kan forårsage blomsterknopper til visne og falde fra busken. Skadedyr, såsom japansk biller og røde bladlus, kan fodre på busken og begrænser dannelsen af knopper. Svampeinfektioner kan forårsage grene og knopper til at falde fra rose af Sharon planter.

Behandlinger

Transplantere en rose af Sharon fra et skyggefuldt sted til en solrig kan være alle, der er nødvendige for at fremme blomstring. Øge jordens porøsitet at give tilstrækkelig dræning kan hjælpe gendanne sundhed af busk, mens behandling af en syge busk med en pesticider eller fungicider kan medvirke til at eliminere skaden fra insekter og svampeinfektioner. Beskæring ud beskadigede grene kan medvirke til at begrænse spredningen af sygdommen. Regelmæssig dyb vanding, der leverer selv fugt omkring rødderne kan medvirke til at eliminere bud drop fra tørke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com