Hvordan etiketten dele af sammensatte blomster?

April 1

Hvordan etiketten dele af sammensatte blomster?

Sammensatte blomster kan vises bedrager. Solsikke, en af de mest kendte eksempler på en sammensat blomst, ligner en stor gul blomst med en sort center. Sunflower er sammensat, består af snesevis af bittesmå blomster bundter sammen og omgivet af store kronblade, giver klump udseendet af en enkelt stor blomst. Fordi sammensatte blomster er så lille og arrangeret anderledes end blomst du dissekeret i folkeskolen videnskab klasse, kræver deres anatomi lidt af Afmystificering.

Instruktioner

•IDENTIFY ray blomster og disk blomster. Ray blomster ligne hvad du kender som kronbladene på en normal blomst. På solsikke er de de lyse gule del i periferien, der ligner solens stråler. Disk blomster flok sammen på midten. Hver disk blomst er sin egen separate blomst og har sin egen uafhængige struktur.

•Look på undersiden af blomsten. Her, kan du identificere beholderen og dækbladene. Beholderen er en struktur, der besidder alle blomsterne, ray og disk. Dækbladene er modificerede blade, der kop Blomsterkurv. Ifølge naturforsker Jim Conrad har de fleste sammensatte blomster overlappende, grønne dækblade. Andre har farvede højblade eller højblade, der sidder side om side. Bract i bunden af blomsten kaldes den dækbladene dækblad, en vigtig forskel da enkelte disk blomster kan også have dækblade.

•Isolate en disk blomst. Støvdragerne er den mandlige del af blomsten, der producerer pollen. På sammensatte blomster, er støvdragerne smeltet sammen, danner en cylinder i midten af blomsten.

•Find den struktur, der kommer fra midten af cylinder af støvdragere. Dette er Støvvejen, den kvindelige struktur, der modtager pollen og fører til æggestokkene. I bunden af pistil, under området hvor kronbladene vedhæfte, vil du finde blomstens æggestokken. Æggestokken producerer frø.

•Note om blomsten har produceret frø. Frø af sammensatte blomster kaldes nøddefrugter. Som Jim Conrad forklarer, hver disk blomst har en æggestok, og hver æggestokken producerer et enkelt frø, omsluttet af en frugt kaldet en skalfrugt. Solsikke og mælkebøtte frø er begge, Botanisk set, nøddefrugter. Hvis du finder en skalfrugt, kan det have en struktur på toppen kaldes en fnok. Faldskærm, der vokser på mælkebøtte nøddefrugterne er fnok.

•IDENTIFY beholder dækblade, som omgiver individuelle disk blomster. Ikke alle arter har beholder dækblade, og på dem, der gør, at dækblade tendens til at være lille. Ligesom dækblade kop hele Blomsterkurv, cup beholder dækblade de enkelte disk blomster.

Tips & advarsler

  • Ikke alle sammensatte blomster har både ray og disk blomster. Mælkebøtter er et eksempel på en komposit, der indeholder kun ray blomster, mens tidsler indeholder kun disk blomster.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com