Store dekorative Cactus planter

April 1

Store dekorative Cactus planter

En stor, dekorative kaktus som et knudepunkt forvandler en kaktus landskab til en ørken turistattraktion. Da kaktus kræver minimal vand, er de lav vedligeholdelse. De alle trives i fuld sol, sandet jord og varme, tørre klimaer. Hver kaktus har skelne karakteristika gør det ønskeligt.

Saguaro

Dette tårnhøje cactus består af en høj kolonne med flere filialer buede opad som våben. En Saguaro (Carnegiea gigantea) kun vokser ca 1 tommer per år men kan nå 15 til 50 fod når moden. I maj og juni, en hvid blomst blomstrer i slutningen af hver tube. Blomsten åbner på køligere aftener og lukker i middagsheden. For sin størrelse og vægt har saguaro en lavvandet rodsystem. Denne kaktus brug for støtte i blæsende områder.

Senita

Grupper af 5 til 20 tall kolonner forgrene sig nær den base og kurve opad, der ligner orgelpiber. Denne saftige når omkring 12 fod i højden og spreder omkring 8 fod. Når senita (Pachycereus schotti) stængler nå blomstringsstadiet, vises en TOT af snoet, børste-lignende spines. Små, lyserøde, natlig blomster blomstre på stilke tips fra April til September. Denne kaktus er følsomme for temperaturer på 25 grader eller koldere.

Tønde

Den usædvanlige cylinderform og tyk, fishhook pigge gøre tønde kaktus (Ferocactus) særlige. Fremtrædende ribben gør det muligt at svulme op i løbet af et regn og skrumpe under tørke. Det vokser fra 4 til 11 fod høje og 2 fødder i diameter. Fra April til juni, en krone i gule, orange eller røde blomster blomstre på plantens top. Som det aldre, læner syd mod solen. Denne kaktus er frost tolerante.

Figenkaktus

Stor, kødfuld, flade puder der ligner blade skelne den hurtig voksende figenkaktus kaktus (Opuntia). Den når en højde af 3 til 4 fod, men placere det i et højbed gør det vises højere. Evt en spredning kaktus kan figenkaktus udvide så vidt 20 fod. Denne slægt har en bred vifte af puden former og farver. Afhængigt af arten, fra tidligt forår gennem sommeren har gul, orange eller røde blomstrer. Figenkaktus tilpasser sig forskellige jordbund og klima og er både varme og kolde hårdføre.

Kæde-frugt Cholla

Træ-lignende udseende, kæde-frugt cholla kaktus (O. fulgida) har en central kuffert med piggede ende grene. Et tungt lag af pigge dækker grenene. Som kaktus aldre, falder pigge af stammen, efterlader en ru, grå bark. Denne art vokser op til 15 fod høj og 6 fod over. Fra juni til August, hvide og lyserøde blomster stribet med lavendel blomstrer på enderne af stænglerne. Denne kaktus tåler meget kolde temperaturer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com