Hårdføre stedsegrønne planter

April 2

"Evergreen" refererer til planter, der bevarer de fleste af deres løv gennem vinteren. Disse planter omfatter buske, stauder, ground cover og træer. Evergreens har en bred vifte af vand præferencer, herunder de hårdføre stedsegrønne planter, der tåler tør jord og ekstrem varme. De fleste stedsegrønne planter foretrækker fuld sol, selvom nogle tolerere fuld til en del skygge. I mindre end ideelle miljøer, såsom en alt for varmt eller koldt klima, er hårdføre stedsegrønne planter ideelle.

CariSSA Holly

CariSSA kristtorn (Ilex hassel 'Carissa') er en stedsegrøn busk med en langsom vækstrate og kompakt, afrundet vane. Det vokser 3 til 4 fod høj og 4 til 6 fod bred, at skabe en fremragende formelle busk. Som en evergreen bevarer Carissa holly sin levende farve året rundt. Leatherlike, 2 til 3 tommer lange, mørke grønne løv på Carissa holly buske har en terminal rygsøjlen i slutningen af hvert blad. Deres tætte mounding form ser fantastisk vokset i masserne langs en seng eller kant. Hardy Carissa holly er både tørke - og varme-tolerant og tåler en bred vifte af jordtyper. Det vokser bedst i fuld sol til en del skygge. Vokse Carissa holly i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9.

Nyserod

Nyserod (Helleborus---hybridus cvs.) er en stedsegrøn blomst, der opstår i sent efterår til sidste ind i vinteren. Det har en moderat vækst og evnen til at blomstre endnu på nedenstående-frysning temperaturer, herunder sneklædte betingelser. Nyserod vokser op til 3 fod høj og bærer nikker-lignende blomstrer. Bloom farver spænder fra lilla, hvide og Rosa til grøn og gul. Den skinnende, leatherlike, grønne blade på Nyserod fyldes op deres sammenklumpe vane. De vokser bedst i en del til fuld skygge og veldrænet, næringsrig jord. Alsidig Nyserod er tolerant over for varme og fugtighed. Vokse Nyserod i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9.

Tranebær Cotoneaster

Tranebær cotoneaster (Cotoneaster apiculatus) er en lav, wide-spredning stedsegrønt bunddække med en mounding form. Det vokser 3 fod høj og har en spredning på 3 til 6 fod bred. Tranebær cotoneaster bærer små lyserøde blomster, der opstår i forsommeren og efterfølges af en overflod af røde bær, der fortsætter ind i efteråret. Den mørke grønne blade på tranebær cotoneaster kaster en bronze, rød og lilla nuance i vinter, at skabe en fantastisk skærm. Tranebær cotoneaster er tolerant over for tørke og gør en ideel bank dækning. Det vokser bedst i fuld sol og veldrænet, fugtig jord. Hårdføre tranebær cotoneaster trives i et bredt udsnit af voksestedsbetingelser, bortset fra en alt for vådt miljø. Vokse tranebær cotoneaster i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 7.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com