Hvordan man laver en simpel sten terrasse

April 2

Hvordan man laver en simpel sten terrasse

Terrasser tjene som udendørs udvidelser af vores hjem. De tillader os at slappe af, underholde, eller spise udendørs i et rum, der har sin egen særskilte indretning. I nogle klimaer bruger folk deres terrasser hele året rundt, mens dem, der bor i køligere klimaer bruger deres sæsonmæssigt. Uanset varigheden af deres brug, det er vigtigt at definere et rum, der er enestående såvel som funktionelle, og det er endnu bedre, når du gør det på en omkostningseffektiv måde. En mulighed er at gøre en simpel sten terrasse. En dag værd af arbejde og grundlæggende værktøjer er alt hvad du behøver.

Instruktioner

•Measure din terrasseområde og mark startområdet med spraymaling. Grave op alle græsplæne i det målte område. Grave ned til lige under græs overflade med din skovl og løfte sod. Denne metode vil skabe færre huller og divits i jorden.

•Glatte vises hele området med en rake indtil det selv. Brug en plan for at se, om overfladen er faktisk niveau. Flytte snavs rundt med rake og tromle med bagsiden af en skovl, indtil området er tættere på niveau. Det behøver ikke at være nøjagtige.

•Unroll plast weed folie og sted i området målte og skæres ud. Dette vil hjælpe med at forhindre ukrudt vækst fra spiring mellem småsten i din terrasse. Hæld den sten støv i området af plastfolie og Gentag udjævningsprocessen.

•Saml småsten på toppen af stenen støv. Du kan gøre dette ved at strategisk placere hver sten for at skabe et mønster, eller du kan dumpe småsten og rake dem indtil de er alle spredt ud. Tryk forsigtigt ned på småsten med bagsiden af en skovl indtil de er lidt deprimeret i sten støv. Tillad småsten at sidde uforstyrret i 24 timer.

•Mix op mørtlen blandes efter pakke retninger. Sprede mørtel sparsomt med en murske, mørtel udfylder eventuelle huller i mellem småsten. Holde en fugtig klud med du aftørring alle overskydende fra småsten, selv som du går. Tillad mørtel og tør grundigt; mindst to fulde dage, før walking på terrassen.

Tips & advarsler

  • Hvis du er kunstnerisk tilbøjelige, kan du oprette en mosaik mønster ved hjælp af en række farvede småsten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com