Hvorfor er min køleskabsdøren ruster?

April 2

Hvorfor er min køleskabsdøren ruster?

I almindelighed, når fugt kommer i kontakt med metal, præsenterer det en mulighed for rust til form. Rustne køleskab døre er en indikation, at oxidation er opstået på overfladen af dørene. At opdage kilden til problemet kan kræve nogle detektivarbejde. I mellemtiden har 's flere optionsare til fjernelse af rust og gendannelse køleskabet udvendige.

Årsager

Når varm luft fra køkkenet opfylder kold luft fra køleskabet, udvikler fugt. Dit køleskab kan ikke har været ordentligt isoleret eller beklædt af fabrikanten, forårsager fugt til at indsamle på indersiden eller uden for din enhed. Andre årsager omfatter manglende hurtigt rydde op udslip eller ved hjælp af de forkerte rengøringsmidler. For eksempel ståluld puder bør aldrig bruges til at rense køleskabet, fordi de bittesmå partikler efterladt kan form rust. Derudover kan jern partikler i din vandforsyning oprette rust, hvis vandet er tilbage på overfladen af apparatet.

Rust fjernelse

Det første skridt i forvaltningen af en rust problem er at rense ud rust. Det kan synes indlysende, men det er værd at nævne fordi maleri over rust ikke vil få succes på lang sigt. Hvis betingelserne, der fortsætter, forårsaget af rust, vil det i sidste ende bløder igennem malingen. Kommercielle rust flyttefirma, såsom naval gelé, kan købes på hjem forbedring butikker eller online. Du kan også prøve slibning det ud med 80 grus sandpapir, hvis rust ikke er omfattende.

Løsninger

Når rust er blevet fjernet fra små områder, kan de ramte områder være recoated med TouchUp-maling. Disse særlige malinger er tilgængelig på mange hjem forbedring og apparatet butikker. Hvis rust har forårsaget omfattende skader, skal du vælge andre indstillinger. Hvis køleskabet er nye og under garanti, skal du overveje at kontakte producenten eller forhandleren. Køleskabe uden for garanti kan skilles ad og malet på en auto body shop, men du skal afveje omkostningerne af malerarbejde mod de indledende udgifter af apparatet.

Forebyggende foranstaltninger

Rydde op spild, så snart de opstår. Tørre køleskabet tør både inde og ude med en blød klud efter rengøring. Bruge rengøringsmidler anbefalet af detailhandler eller producent. Mild sæbe og vand er bedre end kommercielle rengøringsmidler, der kan indeholde ammoniak eller blegemiddel. Periodisk tør ned ydersiden af køleskab med en kommerciel smøremiddel som WD-40 eller bil voks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com