Vindue belægninger at undgå hårdt vand pletter

April 2

Vindue belægninger at undgå hårdt vand pletter

Hårdt vanddråber venstre til tørre på et vindue ofte efterlader mineralske indbetaling pletter. Hydrofile, eller vand lagen, vindue belægninger forårsage vand til at perle og løbe hurtigt. Titandioxid belægninger kan give op til et år med hårdt vand pletten beskyttelse fra en enkelt ansøgning. Coatede lodret glasoverflader komme helt tørt i løbet af få sekunder efter vand anvendes. Vandafstrømning renser ofte væk støv på den ydre overflade af et vindue.

Instruktioner

•Wait indtil regnen er ikke forudsagt for de næste 72 timer før du anvender vindue belægninger. Vaske den ydre overflade af vinduet grundigt med en opløsning af halvt eddike og halv vand. Aftør alle ydre overflader af vinduet tør med en fnugfri eller mikrofiberklud.

•Spray titandioxid i et tyndt lag på alle udvendige overflader af vinduet. Holde dysen af sprayflaske 6 til 8 inches fra de lodrette overflader for at undgå striber. Vent 24 timer for belægning til at helbrede fuldt ud.

•Test vand lagen ydeevne vinduet med en anvendelse af vand fra slange eller en spand. Tør vinduet med fnugfri eller microfiber håndklæde og anvende en anden frakke af titanium, hvis du ikke er tilfreds. Helbrede den anden belægning i yderligere 24 timer før du udfører yderligere test.

Tips & advarsler

  • Langsomt feje sprayflaske jævnt fra side til side under ansøgning om en mere jævn vindue belægning.
  • Frakke metal, sten, plast og andre glasoverflader med titandioxid at undgå hårdt vand pletter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com