DIY Audiophile vekselstrøm strimler

April 3

DIY Audiophile vekselstrøm strimler

Merriam-Webster ordbog fortæller os, at en audiophile er "en person, der er begejstrede for naturtro lydgengivelse." De er tilbøjelige til at have en brugerdefineret højttaler setup og deres egen tuner boks, der tillader dem at forudindstillet niveau af bas og diskant, der kommer ud af deres højttalere. Bruge en vekselstrøm (AC) strømskinne, når flere forretninger er nødvendige. Mens du kan købe dem på isenkræmmere, kan den gennemsnitlige person gøre deres egne brugerdefinerede power strip.

Instruktioner

•Anbring dit dobbelt forretninger side ved side. Tilføje flere forretninger, hvis du har brug for mere for din lyd udstyr.

•Brug bidetang til at klippe ud en seks-tommer del af sort wire og derefter skære en seks-tommer del af hvid ledning. Brug wire strippere for at fjerne omkring en 1/2 tomme af isolering fra begge ender af hver ledning.

•Find bronze terminalen på toppen af din første og anden stikkontakt, og Tilslut den sorte ledning til begge. Find sølv terminal på toppen af din første og anden stikkontakt og slut den hvide ledning til begge. Find jorden terminal og tilslutte din jordledning til hver.

•Sæt din strømkabel gennem hullet i bunden af boksen PVC outlet. Hvis der ikke allerede er et hul, udskæres en for at gøre en for dig selv. En netledning er faktisk tre snore kombineret. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra hver af de tre sektioner, efterlader dig med en grøn, hvid og sort ledning.

•Tilslut grønne jord ledning til stikkontakten i anden jorden terminal. Du behøver ikke at slutte den til den første outlet. El-ledningen sorte og hvide ledninger bør begge forbindes til deres respektive terminaler, bronze og sølv, på den anden stikkontakt efter at jorden har været tilsluttet.

•Sæt afsætningsmulighed dække over hver outlet og skru det i. Dette hjælper med at forhindre, at ting falder inde i din AC strip, eller du fra at røre noget, der kunne være lastet med en elektrisk ladning.

•Test din AC strip ved at tage en lampe og sætte det i hver stikkontakten. Hvis det ikke virker i en eller alle af forretninger, Kontroller tilslutningerne og prøv igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com