Planter i saltvandskrokodille Habitat

April 3

Planter i saltvandskrokodille Habitat

Den saltvands krokodille (Crocodylus porosus) kan findes i Australien, Bangladesh, Kina, Indien og mange andre tropiske steder rundt om i verden. De lever i salt og fersk vand, afhængig af sæsonen. Planter i det saltvandskrokodille marine habitater lever under forhold, der vil dræbe de fleste planter; planter, der vokser på kystnære sands skal have en høj tolerance over for vind og salt og overleve i meget dårlig jord. Trods dette er der store botaniske mangfoldighed i det saltvandskrokodille habitat.

Gul Iris

Den gule iris (Iris pseudacorus) er en hårdfør plante med tykke, kødfulde sværd-formede blade, der er blå-grøn farve. Det er blomster spænder fra blegt gul til næsten orange og der er mellem 4 og 12 blomstrer pr. plante. De kolonisere i stort tal og ofte er invasive. De spredes ved både underjordiske jordstængler og frø. Sit tilnavn skyldes blomstens udseende i vinden 'gult flag'.

Mangrove træ

Mangrove træer ikke kun lever saltvand, de lever i lav ilt sandet eller mudret jordbund, der er ofte oversvømmet med silt. De kan gøre dette, fordi de har udviklet antenne trærødder, der fungerer som snorkler, bringe ilt til træet. Rødderne har også porer på deres overflade, kaldet lenticels, der kun tillader luften at komme igennem, ikke vand eller salt. Disse porer opretter også et reservoir af luft at opretholde træet under højvande, når deres rødder er fuldt neddykket.

Buddhas mave bambus

Buddhas mave bambus (Bambusa ventricosa) er hjemmehørende i det sydlige Kina, men synes nu også på de sydlige Californien og Florida kyster. Når denne arter af bambus er vokset i en gryde, som culms (ende stængler) bule og svulme en 'Buddhas mave." Det er en sammenklumpe bambus, der er non-invasiv og er ofte brugt som en prydplante i haver. I deres naturlige miljø, culms er grøn til gul-grøn farve, ca 2-½ inches i diameter og kan vokse til en højde på 55 fod.

Golden Dune Moss

Golden dune moss (Syntrichia ruraliformis) er en vigtig del af økosystemet som det fungerer som en stabilisator for kystlinjen. Golden dune moss er gul-grøn til orange-brun farve og vokser i kolonier flere værfter bredt og 1-tommer høj. Det koloniserer også på klipper. Det ser ud som enkelte blomster, ca 2-inches lang, grupperet sammen. De slanke blade at taper ned i en lange hvide hår.

Kænguru poter

Kænguru pote plante (Anigozanthos) er hjemmehørende i western Australia. Dens lodne, 4-tommer, farvestrålende blomster har røde stængler og siges at ligne en kænguru pote. Deres blade vokse til at være 1 til 2 feet i længden, flade og er foldet på Midtribbe. Blomsterne producere en slags honning, der fodrer fugle og sommerfugle. På grund af deres eksotiske form og farve er kænguru poter meget populære i haver over hele verden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com