Hvad er årsagerne til revner i puds trappetrin?

April 3

Hvad er årsagerne til revner i puds trappetrin?

Stuk er en glat puds at builders bruger til at coat overflader og mug for at gøre arkitektoniske strukturer. Stuk er en fælles dækker materiale til boliger i varme klimaer. Stuk trapper kan knække af forskellige årsager. Forståelse af disse grunde kan hjælpe med at forhindre revner på stuk trin.

Hjem afregning

Et hjem vil bosætte sig naturligvis over tid. Dette er normalt, men let at flytte og bosætte sig vil oprette små, hårfine revner på trinene stuk, der er mindre end 1/8 tommer bred. Disse revner udvikle fordi stuk har ingen elasticitet og ikke vil flytte med den skiftende.

Stuk tørring

Stuk anvendes på overfladen af dine skridt, når det er vådt. Det vil tørre ud hurtigt og vil helbrede og hærde efter et par dage. Over flere år, men stuk vil tørre ud af mere og mere og bliver til sidst knæk. Disse revner på trappen er normal, og angiver ikke nogen store problemer. De vil være mindre end 1/8 tommer bred.

Vejr

Vejret kan skabe små revner, men det kan også udvide normale revner ud over 1/8 tomme og forårsage store, ødelæggende revner på trappen. Dette kan ske, når regn forårsager stuk at blive våd og så det tørrer i sollyset. Når dette sker for meget over en periode, stuk vil knæk og revner vil efterhånden udvide. Reparere revner på trappen, så snart du opdager de større end 1/8 tomme tyk.

Foundation og jord afregning

Hvis fundament under trin ikke er sund, vil det medføre et stort knæk i trin. Disse revner kan også udvikle Hvis trinnene er placeret på jorden har for meget lerindhold. Dette er generelt ikke et problem, medmindre knæk er stort nok for dig at holde din fingre i. Disse vil udvide over tid og kan ødelægge skridt, knæk stuk på hjemmet og forårsage tagdækning spørgsmål.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com