Hurtigtvoksende stedsegrønt hegn

April 3

Hurtigtvoksende stedsegrønt hegn

Hække giver naturlige skærme og levende grænser omkring ejendom linjer, boliger og bygninger, fortove og indkørsler. Du kan også plante hegn til form vægge eller barrierer inden for din landskab, såsom omkring en have eller terrasse område. At vælge hurtigt voksende busk sorter vil fremskynde tid til at oprette væg, og stedsegrønne hække giver farve hele året rundt.

Abelia

Abelia (Abelia grandiflora) er en hurtigt voksende stedsegrøn busk, der kan vokse til en moden højde og bredde spænder fra 3 til 6 fod. Denne busk form er tætte, spredende, multi dobbeltskaft og afrundede med svungne grene. Abelia vokser bedst i United States Department of Agriculture (USDA) hårdførhed zoner 6 til 9, steder med fuld sol til halvskygge. Den skinnende, mørke-grøn blade Drej bronze og derefter red om vinteren, og bittesmå duftende blomster forblive på busk fra sommer til den første frost.

Cherry Laurel

Cherry laurel (Prunus caroliniana) er en hurtigt voksende stedsegrøn busk indfødte til Nordamerika, der kan vokse til 40 fod høj med en spredning af mere end 20 fod. Denne plante er typisk dyrket mindre i landskaber og kan beskæres jævnligt for at danne en tyk, høj hæk. Cherry laurel har lange, læderagtige, blanke, dyb-grønne blade. Prangende, hvidlig-grå blomster dukke op i foråret. Dette anlæg kan dyrkes som en hæk i zoner 8 til 10.

Blå Vase enebær

Blå Vase enebær (Juniperus chinensis "Blue Vase") er en af talrige enebær sorter, der hurtigt voksende stedsegrønne buske, der fungerer godt som hæk. Denne busk producerer grene fyldt med tætte skællignende blade i blå-grå-grønlige farver, der danner en høj vase-form. Højder spænder fra 4 til 5 fod høj, med bredder fra 3 til 4 fod. Blå vase enebær vokser bedst i zoner 3 til 9 i websteder med fuld sol og god dræning.

Japansk Pittosporum

Japansk pittosporum (Pittosporum tobira) kaldes også tobira og japanske mock orange, fordi den blomstrer, der vises i foråret på busken sat ud en aroma, der er sammenlignelig med en sød orange. Bred-blade stedsegrønne Busk er hurtigtvoksende og kan tilpasses til mange jordbundsforhold, men vil ikke tolerere fugtige miljøer for længe. Den japanske pittosporum vokser bedst i zoner 8-10 og kan forskydes i formelle eller uformelle hække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com