Hvordan man vælger den rigtige elektriske ledninger

August 10

En af de største dilemmaer ved at tackle eventuelle elektriske ledninger job er hvordan man vælger den rigtige elektriske ledninger. Elektrisk strøm skaber varme--, jo større strømstyrke, jo større mængde varme. For lille af en wire størrelse og for meget varme kan forårsage isolering til at smelte ned wiren. Varmen i den elektriske nuværende kører gennem en nøgne ledning øger chancen for en elektrisk brand. Ledning skal dimensioneres efter den strømstyrke, der fodrer det og skal være stor nok både til at bære strømstyrken og sprede varmen. At vælge den rigtige wire til indendørs eller udendørs brug er også vigtigt og bør tages i betragtning.

Instruktioner

•Indstil hvilken type kredsløb, du installerer. Du kan installere en 110-volt eller en 220 volts kredsløb. Plus, kan det være en dedikeret kredsløb eller en kredsløb. Et godt eksempel på en 110-volt kredsløb ville være de kredsløb, at magten dine små apparater, lys, fjernsyn og vaskemaskine. I dette eksempel vil også være en kredsløb, fordi flere varer pr. kredsløb kan være drevet på et givet tidspunkt. Et eksempel på en 220 volts kredsløb ville være det kredsløb, der står bag din elektrisk tørretumbler eller det kredsløb, der står bag din elektrisk vandvarmer. Disse er også eksempler på dedikeret kredsløb, som kun ét punkt vil nogensinde blive drevet på dette kredsløb.

•Indstil strømstyrken af kredsløbet du installerer. Et godt eksempel ville være en elektrisk vandvarmer; Det kræver en dedikeret 220 volts kredsløb og er normeret til 30 ampere per industristandarder. Denne information er placeret på en permanent plade knyttet til vandvarmeren.

•Brug oplysninger om type og strømstyrke i kredsløb til at bestemme den korrekte elektriske ledning. Elektrisk ledning størrelse er standard og skal være mærket efter de nationale elektriske kode (NEC). Diagrammer tilgængelig online på websteder som www.cerrowire.com er baseret på NEC standarder for USA. Diagrammerne liste gauge wire og den maksimale strømstyrke for at sporvidde af wire. Vælge wire, der er lig med eller overstiger strømstyrken af dit kredsløb.

For eksempel, ville den korrekte wire behov for en 30-amp, 220 volt kredsløb fodring en vandvarmeren være 10-3 NM kabel. En 220 volts kredsløb har altid brug for fire ledninger: to hot ledninger, en neutral og grobund. En 30-amp kredsløb har brug for en 10-gauge wire. En 110 kredsløb altid behov tre ledninger: en varm, en neutral og grobund. Din strømstyrke for beholdere vil altid være 20 ampere på en 110 kredsløb.

•Vælg ikke-metalliske (NM) kabel til indendørs brug. NM kabel er normalt findes i bolig lofter og vægge. Dette kabel er konstrueret med en ydre kappe, der omgiver dirigent eller ledninger, inde. NM kabel behøver ikke at være indkapslet i elektrisk ledning og kan bogstaveligt talt være lagt ud på tværs af dit loft med ingen sikkerhedsproblemer medmindre der er rotter. Rotter har været kendt for at tygge gennem NM kabel, men det er sjældent.

•Vælg underground foder eller direkte nedgravning (UF/DB) kabel til udendørs brug. UF/DB kabel er normalt begravet under jorden. Lederne er indkapslet i en tung fleksibel plast, der isolerer hvert dirigent individuelt, omkring det i en vandtæt isolering. UF kabel behøver ikke at være indkapslet i elektrisk ledning. Men før nedgravning af kabel, skal du tjekke med din lokale bygningsreglementer til at bestemme den acceptable dybde af nedgravning. De fleste koder bede dig om at begrave det 18 inches eller mere.

•Vælg termoplastisk høj varme nylon (THHN) wire for yderligere bolig ledninger. THHN er form for isolering, der omgiver den kobber dirigent og er den samme dirigent, der vil du finde indkapslet i NM kabel og UF kabel. Du skal køre THHN inde elektrisk ledning, hvis du vælger at bruge den. THHN anbefales også for kort ledning kører på 6 eller 8 inches og er almindeligt anvendt til rottehaler inde elektriske bokse, der indeholder dine afbrydere, beholdere og lys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com