Gør det selv: hegn Gate trækonstruktion

April 4

Uanset om du ønsker en bygge en træport hegnet gate til et privatliv hegn eller stakit eller selv for en landbrugs hegn, kan du bygge din egen med minimal snedkeri færdigheder. Simpel planlægning og bygning kan har du koble din træ hegn gate på dens bjælkesko på ingen tid. Og ved at designe hegnet gate dig selv, kan du bygge en træ gate, der er specifikke for dine behov designkarakteristika.

Bestemme størrelsen af din Gate

Måle bredden af åbningen du har brug for. Tillad mindst 1½ tomme for gate hængsler og porten til swing (Se referencer 1). Finde ud af hvor høj du vil bygge din gate. Hvis du ønsker en dekorativ, buede top på din hegnet gate, beregne for den højeste del af porten.

Træffe afgørelse om afstivning

Husk størrelsen af din træ hegn gate, når du finde ud af den bedste metode til afstivning det (Se referencer 2). Selv en gate, lavet af hårdttræ kan hænge over tid. Opbygge et træ gate med ordentlig afstivning og du bør ikke have et problem.

Bruge en simpel Z brace for en smal gate. Det har to horisontale boards på toppen og bunden med en diagonal board forbinde dem til støtte.

Vælg et X tandbøjle supportsystem til en større hegnet gate. Ud over bandage stykker af Z-skinnen er dette design et sekund, modsatrettede diagonal tandbøjle board.

Opdele en længere træ hegn gate i sektioner med lodrette bøjler. Derefter bruge enten en Z eller X mønster til at fortsætte afstivning.

Køb materialer

Tegne en tegning af din planlagte hegnet gate skala. Omfatte på tegningen hvor bredt du vil hvert bord for at være og hvor tæt du ønsker dem fordelt. Også vise dine diagonal tandbøjle stykker. Fra denne skala tegning, bør du kunne finde ud af hvor meget du har brug for at købe tømmer. Tillad ekstra for fejl

Udvælge dit træ for porten. Vælge træ fri for knotholes, da disse kan skabe svage steder i porten med tiden. Finde træ, der er lige og glat.

Vælg hardwaren at hænge dit træ hegn gate samt. Du har brug for mindst to gate bøjler store nok til at bære vægten af din gate og en gate låsen. Derudover skal du søm eller skruer til at konstruere din gate. Hvis du planlægger at male din gate, købe maling og pensler.

Check Gate indlæg

Sørg for at porten indlæg ligger lige eller porten kan aldrig lukke ordentligt. Vedhæfte gate bøjler til gate indlæg.

Bygge porten

Skåret træ efter dine skala tegning. Lægge den ud, så du kan let samle brikkerne.

Samle den gate rammen på en flad overflade (Se referencer 3). Firkantede hjørner af rammen og tilføje seler. Sætte brædderne på porten efter din plan. Det er nemmere at skære en dekorativ top med en stiksav, når du samle porten. Male porten på dette tidspunkt, hvis du ønsker.

Vedhæfte hardwaren til gaten. Sørg for, at bøjler måle præcis samme afstand fra hinanden som deres modstykker på gate indlæg.

Hæng forhænget. Sørg for, det svinger korrekt. Justere bøjler på gate indlæg om nødvendigt. Tilføje smæklås hardware for at afslutte hegnet gate.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com