Hvilke betingelser til at plante et blødende hjerte

April 4

Hvilke betingelser til at plante et blødende hjerte

Flerårig blødende hjerter tilføje farve til skraverede haven senge. Formen blomster på undersiden af hængende blomster stilke. Hver blossom ligner et lille hjerte med et petal slipværktøj på det punkt, tjener det blødende hjerte sit navn. Når de får de rette vækstvilkår, tilbage blomsterne hvert år til nåde tidligt på sæsonen haven.

Jordkvalitet

Blødende hjerte vokser i veldrænet jord, der forbliver jævnt fugtig. Sandet jord dræne alt for hurtigt, forårsager planter blomstrer dårligt og forfald tidligere i sæsonen. Jordbund med en tung lerindhold beholde for meget fugt, der forårsager rødderne af blomster til at rådne. Lerjord jord give det bedste valg for plantning blødende hjerter. Tilføjer kompost til ler eller sandjord hjælper med at forbedre dem, så de bevarer den korrekte mængde af fugt.

Fertilitet behov

Høje planternes behov af blødende hjerter kræver regelmæssig befrugtning. En årlig anvendelse af en afbalanceret, langsom frigivelse gødning i foråret, som ny vækst begynder, hjælper med at levere de nødvendige næringsstoffer til foråret og tidlig sommer blomstring sæson. Ved hjælp af en opløselig gødning i stedet kræver hyppigere anvendelse af en gang om måneden fra foråret og indtil løv dør tilbage. Blødende hjerter vokser i senge uden ordentlig frugtbarhed blomst dårligt og udvikle svage løv.

Vand krav

Regelmæssig vanding giver den nødvendige jordfugtighed for blomsterne. Foråret jord bevarer fugten længere så måske kun brug for vanding når en uge, mens tørrere forhold i sommer kan nødvendiggøre to gange ugentligt vanding. Jorden skal være fugtig til en 6-tommer dybde, ellers planter hurtigt slippe deres blomster og begynder at falde. Sprede en økologiske muld over haven sengen hjælper med at holde jorden fugtig og forhindrer det i at tørre for hurtigt i løbet af de varmere dage i sommer.

Sollys og temperatur

For meget sollys forårsager blødende hjerte planter lider visnen. Lyse sollys også tørrer jorden hurtigere. Plantning i delvis skygge senge eller dem, der kun modtager dappled sollys hjælper med at holde jorden fugtig og forlænger blomstringen. Blødende hjerte blomster i den køligere sæson af foråret og forsommeren men blomster kan vare længere i lyssky, cool senge. Steder beskyttet mod stærk blæst yderligere forhindre jorden fra tørring samtidig også beskytte planterne mod skader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com