Azalea stueplante pleje

April 4

Azalea stueplante pleje

Indendørs Azalea er hybrider dyrkes i drivhuse, har en afrundet form og kan vokse op til 20 inches høj. De kan købes til en Blomsterhandler eller fundet i afsnittet blomst af købmand på bestemte tidspunkter af året. For at få den længste bloom tid fra en azalea stueplante, vælge en plante med farve i knopperne og få til ingen blomster åbne. En potteplanter azalea er tilgængelige i en række farver, der kræver lidt pleje under blomstrer.

Temperatur

Indendørs Azalea skal kølige temperaturer til at forblive raske. Dagtimerne temperaturer bør være mellem 60 og 65 grader Fahrenheit, men ikke over 68 grader F. Om natten, skal temperaturen være 45-55 grader F. Hvis indendørs temperaturer er varmere, kan azalea indstilles i en lukket veranda, garage eller cool område af huset.

Lys

En azalea stueplante kræver et godt oplyst område, når blomstrende, men ikke i direkte sollys. Fuld sol vil visne blomster og forkorte levetiden på anlægget. Sæt azalea i nærheden af en solrig vindue, i indirekte sollys i mindst fire timer om dagen. Når azalea ikke er i fuldt flor, sæt den i en solrig vindue.

Vanding

Under og efter blomstrende, holde jorden fugtig for Azalea. Tjek jordfugtigheden hver dag for at undgå at lade jorden bliver for tør. En alternativ måde at tjekke for tørhed er at løfte de indkapslede azalea for at teste, hvor tung den er. Et godt vandes puljen vil føle tunge og en gryde med lidt vand vil føle lys. Jo lysere pot føles, mindre vand der er i jorden. Sæt gryden i vasken og vand azalea ved hjælp af vand fra vandhanen. Tillad det overskydende vand kan løbe fra huller før indstilling det tilbage på tallerken. Hvis jorden er for tør, vente 15 minutter og vand det igen.

Gødskning

En indendørs azalea skal kun være befrugtet når det ikke blomstrer. For at holde stueplante sund og parat til den næste blomstrende periode, bruge en syredannende gødning en gang hver anden uge. Stop befrugtende azalea, når det spirer nye blomsterknopper i efteråret eller vinteren.

Efter blomstrende

Beskære den falmede blomstrer ved at klemme dem off grene og forme planten indtil det er busket. Re pot azalea ind i en beholder, der er omkring en tomme større end den gamle pot. For den nye jord, en del potning jord, to dele sphagnum og en del sand eller perlite. En pakket pottemuld rige i sphagnum er også fint at bruge når ompotning indendørs Azalea.

Klorose

Klorose er forårsaget af jord, der er for basisk, eller når der ikke er nok jern i jorden. Det forårsager bladene bliver gule, men venerne i bladene blive grøn. For at teste for basisk højt i jorden, købe en jord test kit ved en havecentre eller børnehave. Hvis jord pH er høj, give azalea ammonium sulfat gødning til at balancere pH. Følg anvisningerne på pakken for ansøgningen. Hvis jord pH er fint, har jorden brug jern, som kan anvendes ved at anvende en Chelateret jern produkt til jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com