Baggård swimmingpool ideer

August 11

Baggård swimmingpool ideer

At have en pool i baghaven i dit hjem kan betyde du kan forblive derhjemme og tilbringe tid sammen med venner og familie i en sjov og afslappende miljø, der ikke alle har mulighed for at nyde. Hvis din pool er blevet bare en anden funktion i dit hjem, og det ikke længere virker som en særlig oplevelse, tænke på nogle ideer, som vil hjælpe dig gøre brug af den i den bedste mulige måde.

Nighttime part

Odds er du har nogle venner, der kun kommer til at gå til en pulje, hvis de ønsker at vove sig ud til et offentligt anlæg. Disse steder er undertiden overfyldt, så du kan finde, at en lejlighedsvis invitation til din privat baggård pool er mødt med begejstring. Kaste en pool fest og have det i aften, når solcreme og ekstrem varme ikke er så meget af en bekymring. Få masser af bolde og pool legetøj til børnenes leg. Hvis det er en voksen affære, angive pool volleyball eller basketball til at tilføje nogle underholdning til hændelsen. Puljen, selv kan kompensere for andre part favoriserer, så hold det simpelt med snacks og drikkevarer.

En pool part har ikke selv at inddrage svømning. Nogle gange bare dækket omkring en swimmingpool er et godt sted til en cocktail fest. Placer flyder japanske lanterner i vand til dekoration til at vende din baghave i en æstetisk tiltalende party zone.

Ikke tage det For givet

Måske har den bedste idé til din baggård swimming pool mere at gøre med dit sind, end det gør vandet og din badedragt. Det er nemt at tage en pool for ydes, og du bliver nødt til at beslutte ikke at gøre. Bruge swimmingpoolen på en regelmæssig basis. Begynde en morgen svømmetur rutine før arbejde eller gøre et par omgange om aftenen til at slappe af og bedre dit helbred. Lære en akvatisk øvelse rutine for at supplere din svømme træning.

Du kan også bruge swimmingpoolen for Romantik. Inviter din kammerat ud på en dato uden at forlade huset. Kun to af jer kan have en romantisk aften med nogle middag ved vandet efterfulgt af en dukkert i swimmingpoolen.

Oprette et tropisk paradis

Hvis en pool ser godt ud, det vil gøre du ønsker at være i det mere. Hold det funklende ren og sørg for, at kemien er i god balance. Efter at skabe et tropisk paradis kan nyde hele sæsonen svømning. Plante træer eller placere potteplanter små rundt om poolen, der vil give det en følelse af øen. Banan træer vokse godt hele sommeren på mange områder og kan overleve fra år til år, hvis de er gravet op, pakket ind i plastic og opbevares i en garage eller under huset for at undgå frost. Placere masser af potteplanter blomster ved swimmingpoolen, og sat op et sted at spille musik som reggae, calypso eller en anden favorit ø rytme at sætte stemning, når du er ude ved poolen. Du kan også bygge en lille bar for at tjene paraply drinks til venner, når de besøger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com